Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İBB'ye tepki: 'Her şey çok güzel olacak dediniz ama çok hayal oluyor gibi geliyor bana'

Tuzla Belediye Başkanı Yazıcı'dan İBB'ye tepki: 'Her şey çok güzel olacak dediniz ama çok hayal oluyor gibi geliyor bana'
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi kürsüsüne çıkarak İBB'ye tepki gösterdi. Yazıcı Tuzla metro projesi tarihi belirsizliğine değinerek, "Bütün metroları halletmiş gibi, her şey çok güzel olacak dediniz, her şey hayal olmuş, her şey çok ama çok hayal oluyor gibi geliyor bana' dedi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi (İBB), Yenikapı’da bulunan Avrasya Gösteri Merkezi’nde 1’inci Başkanvekili Zeynel Abidin Okul başkanlığında gerçekleştirdiği Mart ayı toplantılarının 3'üncü birleşiminde, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, AK Parti Grubu adına Bilim Teknoloji Haftası ve Tıp Bayramı nedeniyle söz aldı.

Tuzl metrosunun açılış tarihinin belirsiz olduğunu vurgulayan Dr. Yazıcı, "Tuzla metrosu ne zaman açılacak biz anlayamadık? İBB kurumsal web sitesinde ve genel faaliyet kitapçığınızda; metro hattının 2022 yılı sonunda işletmeye alınacağı yazılmış. Performans programınızda ise 2023 yılında bitireceğinizi yazmışsınız. Metro İstanbul kurumsal web sayfanızda, kendi sitenizde metro ağ haritaları kısmı 2024 yılında yapacağınızı, Tuzla’ya kadar olan kısmı ise 2029 yılında bitireceğinizi açıklamışsınız. Allah rızası için, ben buradan soruyorum İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı’na. Tuzla Metro’su İBB’nin hangi sitesindeki bitirilme tarihine uyacak. 4 tane ajansla çalışıyorsunuz. Her ajans kendisine göre bir tarih belirlemiş. Tuzla hattının ne zaman biteceğini bize söyleyin. 4 tane tarih var burada.  ‘Değerli Tuzlalılar bütün metrolar bitmiş gibi’, bir proje hazırlıyorsunuz, bu projede Tuzla yok. Tuzla’nın olması gereken projede Tuzla yok. Bütün metroları halletmiş gibi, her şey çok güzel olacak dediniz, her şey hayal olmuş, her şey çok ama çok hayal oluyor gibi geliyor bana” dedi.

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.