1 Kasım Pazartesi Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle

1 Kasım Pazartesi Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle
Esra Erol'da 1 Kasım 2021 Pazartesi canlı yayın izle seçenekleri ile karşınızdayız. Cuma günü reyting zirvesinde yer alan ve her bölümü ilgiyle izlenilmeye devam eden Esra Erol'da bugün yeni haftaya başlıyor. Gülseren Bozo'nun yasaklı madde kullandığı iddiası yayında tepkiyle karşılandı. 1 Kasım Pazartesi Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle alternatifleri burada yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Esra Erol'da yeni bir günde daha izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Esra Erol milyonlarca kişi tarafından seyredilen canlı yayında yine adından söz ettirecek konularla birlikte ülke gündemine oturacak. Son bölümde yaşananların herkesi ekran başına kilitlediği anların ardından sıra bugüne geldi. Hafta ortasında yalşanacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. Esra Erol'da 1 Kasım Pazartesi tek parça tekrar yayın izle alternatifleri haberimizde. Siz de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Dün neler oldu?

Görüntülerde Tarlabaşı’nın arka sokaklarında Gülseren arandığı, ihbarların değerlendirildiği görüldü. Muhabir, Gülseren’in bir manavda görüldüğüne dair bir ihbar geldiğini söyleyip manavdaki güvenlik kameralarında Gülseren’in olduğu görüldü. Ardından börekçiye gidildi ve Gülseren bulundu. Esra Erol o adamın madde kullandığını söylerken Gülseren bu kişilerin çete olduğunu, hırsızlık yaptıklarını, 23-25 yaşında bir de Hakan diye biri olduğunu ifade etti. Esra Erol bu kişilerin yasaklı madde kullandığını belirtince Gülseren Bozo diye biri olduğunu, madde de sattıklarını söyledi. Gülseren, Zübeyde aracılığı ile bu kişilerle tanıştığını, onların evinde kaldığını belirtti. Gülseren hamile olduğunu ama babası düşünmüyorsa kendisinin neden düşüneceğini, babalık testi istediğini, eğer eşi çıkarsa şikayetçi olacağını belirtti. Gülseren, eşinden hep şiddet gördüğünü, bir kere kadın sığınma evine gittiğini, tekrar eşine döndüğünü, babasının kızdığını, eşinin yine dövmeye başladığını, polislik olduklarını, tekrar kadın sığınma evine gittiğini anlattı.


 

Esra Erol 1 Kasım Pazartesi Youtube İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.