1 Ocak Cuma Zuhal Topal'la Sofrada 510. bölüm puanları | Eda kaç puan aldı?

1 Ocak Cuma Zuhal Topal'la Sofrada 510. bölüm puanları | Eda kaç puan aldı?
Türkiye'nin en çok sevilen gelin kayınvalide yemek yarışması Zuhal Topal'la Sofrada'nın bir haftası daha sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacılar arasında bugün hünerlerini sergileyecek isim Eda oldu. Kayınvalidesi Nazmiye Hanım ile birlikte mutfağa girip elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen gelinin tek hedefi 15 bin lirayı kazanabilmek. Peki, Zuhal Topal'la 1 Ocak 2021 Cuma yarışmacısı Eda Erdoğan hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

FOX TV'deki yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Sofrada'da 2021 yılının ilk gününde 15 bin lira heyecanı yaşanıyor. Pazartesi gününden bu yana devam eden maratonda dört gelin mutfağa girerek belirledikleri menüleri hazırlayıp kayınvalidelerin ve Zuhal Topal'ın önüne sundu. Bugün ise son yarışmacı hünerlerini sergileyerek büyük ödülü kazanabilmek adına savaşacak. Ancak işi çok zor. Genç gelin Eda Erdoğan ile kayınvalidesi Nazmiye Hanım'ın bugünkü macerası ekranlara taşınacak. Peki, Zuhal Topal'la 1 Ocak 2021 Cuma yarışmacısı Eda Erdoğan hangi yemekleri yaptı ve kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.


Eda Erdoğan hangi yemekleri yaptı?

Bugün bir haftaya daha nokta konulacak maratonuyla izleyicilerin ekran karşısına geçeceği Zuhal Topal'la Sofrada'nın son yarışmacısı Eda Erdoğan menüsüyle herkesi etkilemek istiyor. Binlerce izleyicinin son ana kadar sabırsızlıkla seyredeceği final bölümüne damga vurmak amacında olan genç yarışmacının hazırlayacağı yemekler de öğrenilmek isteniyor. Hamsikuşunun hafta yemeği olarak belirlendiği yarışmada Erdoğan'ın menüsü aşağıda yer alacaktır.



 

Eda Erdoğan kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Eda Erdoğan'ın performansı yarınki kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Erdoğan'ın ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.

Zuhal Topal'la Sofrada 1 Ocak 2021 Cuma puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

















Zuhal Topal'la Sofrada Suzan Gökmenler

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya Karaca Ataş

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Marhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.