13 Aralık Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi kaç puan aldı

13 Aralık Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi kaç puan aldı
Tv8 ekranlarının sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir hafta daha başlıyor. Beş gün boyunca sürecek zorlu maratonun ilk bölümünde yarışacak isim belli oldu. Buna göre diyetisyenlik yapan Duygu İpekçi mutfaktaki hünerlerini sergileyerek birincilik mücadelesi verecek. Peki, 13 Aralık Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Yemek denilince akla gelen ilk yapımlardan biri olarak TV8'de yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 14'üncü haftası 13 Aralık Pazartesi günü başlıyor. Haftada yayınlanan beş bölümü ile yarışmacılarım kıyasıya mücadelesine sahne olan programın yeni gününde yarışacak ismi de belirlendi. Cumarteis paylaşılan fragmanda yer alarak enerjisiyle ekrana renk katan ve menüsüyle de iddialı bir giriş yapan Duygu İpekçi, 15 bin lirayı kazanabilmek adına çabalayacak. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, 13 Aralık Pazartesi Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


Yemekteyiz Duygu'nun menüsü ve yemekleri

Diyetisyen olduğu için sağlıklı bir menü hazırlamayı seçen ve bu anlamda rakipleir karşısında gerçekten sıra dışı tercih yapan güzel yarışmacı; "Benim menüme kolay diyecekler" yorumunda bulundu. Devran Gün ise; "Proteinim sensin yarışmasına geldik galiba" sözleri ile menüyü yorumladı. Zuhal Topal da "Duygu'nun gününü kaçırmayın" sözleriyle destek verdi. Tuba Decedeli de zayıflama sürecine vurgu yaparak; "Sen bunu bana 140 kg iken verecektin" ifadelerini kullandı. Duygu İpekçi'nin yemekleri haberimize eklenecek.

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi


zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Diyetisyen Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Diyetisyen Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Diyetisyen Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Diyetisyen Duygu İpekçi


 

Duygu İpekçi puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 66. bölüm yarışmacısı olan Duygu İpekçi bugün yemeklerini hazırladıktan sonra Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek. Dğerlendirmeler konusunda da zaman zaman zor anlar yaşaması muhtemel. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, rakiplerine rağmen mutlu sona ulaşmakta kararı.

Duygu İpekçi'ye kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Tuba Decedeli x puan
Sevgi Kişi x puan
Toprak Karadeniz x puan
Devran Gün x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.