15 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Sinem Bozkurt kaç puan aldı

15 Ekim Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Sinem Bozkurt kaç puan aldı
Yeni sezonunda fırtınalar estiren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in bir haftası daha sona eriyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların hünerlerini sergilediği zorlu maratonun beşinci yarışmacısı Sinem Bozkurt oldu. Kendisinden emin bir şekilde ekranlardaki yerini alan güzel yarışmacı birinciliği hedefliyor. 15 bin lirayı alabilmek adına ise kıyasıya mücadele var. Zuhal Topal'ın açıklayacağı puanlar sonrasında kazanan belli olacak. Peki, Zuhal Topal Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Sinem Bozkurt kaç puan aldı? Yeme

Yeni sezonunda Zuhal Topal ile yoluna devam eden Yemekteyiz'in hafta finali ekranlardaki yerini alıyor. Son günde yayınlanan bölümü ile kazananın belirleneceği zorlu yarışmada herkes iddialı. Pazartesi günü başlayan programda Sabahat Şahin, Edizcan İkizoğlu, Habibe Naz Özcan ve Yasin Tayyar hünerlerini sergilemişti. Bugün ise sıra Sinem Bozkurt'a geldi. Bugün mutfağa girecek olan güzel yarışmacı 15 bin lirayı evine götürmek istiyor. Diğer yandan dört yarışmacı da Zuhal Topal'dan gelecek puanları sabırsızlıkla bekliyor. Peki, Sinem Bozkurt kaç puan aldı? Zuhal Topal Yemekteyiz'de kim birinci oldu? Yemekteyiz 15 Ekim Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


 

Yemekteyiz Sinem'in menüsü

Genç yarışmacının 2.5 saatte yapması gereken 5 çeşit yemek ile katıldığı programdaki menüsü de merak konusuydu. İzleyiciler yarışmadaki tercihleri sofralarına taşımak adına yarışmacıların menülerinden seçim yapabiliyor. Sinem'in menüsü aşağıda yer alıyor.

Zuhal Topal Yemekteyiz Sinem

  • - Kuşkonmaz çorbası
  • - Kuru patlıcan ve biber dolması
  • - Kuru cacık
  • - Sebze sote
  • - Diyarbakır güveci
  • - Pirinç pilavı
  • - Sinem'in salatası
  • - Fıstıklı baklava burma

Zuhal Topal Yemekteyiz Gülşah Baturay



'Sabahat Hanım'ın yaptığı ayıp'

Bugün yarışan Sinem Bozkurt, kuzeni Gülşah Baturay ile birlikte Zuhal Topal'ın karşısına çıktı. Bozkurt alışverişe çıktıktan sonra sohbet devam etti. Güzel sunucu Gülşah ile yaşananları değerlendirdi. Hafta boyunca gittiği evlere götürdüğü kurabiyeler sebebiyle tepki gördüğünü anlatan kuzeni için "Bizde adettir. Aslında ne kadar güzel bir şey" ifadelerini kullanan Baturay, Sabahat Hanım'ın ise yaptığının ayıp olduğunu dile getirdi.


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Pazartesi günü başlayan yarışmanın ilk bölümünde Sabahat Şahin yarıştı. Kendisi 17 puan aldı ve sırasını tamamladı. Ardından haftanın ikinci yarışmacısı Edizcan İkizoğlu mutfağa girdi ve toplamda 20 puan elde etti. Sıra hafta ortasına geldiğinde gözler Habibe Naz Özcan'ın üzerindeydi ancak beklenen performansı gösteremedi. Sadece 8 puanla gününü bitirdi. Dün de Yasin Tayyar en yüksek puanlardan birine imza atıp 18 puanla final etabını beklemeye başladı. Sinem Bozkurt bugün eğer birinci olmak istiyorsa elinden geleni yapmak zorunda. Aslında şu an baraj çok da yüksek değil ve gerçekleştirme olasılığı bir hayli fazla. Elbette Zuhal Topal'ın da puanları büyük rol oynayacak. Birinci haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.