17 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Meral Murat kaç puan aldı

17 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Meral Murat kaç puan aldı
Kadir Ezildi'nin sunumuyla birlikte FOX TV'de yayınlanmaya devam eden En Hamarat Benim'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Haftanın son gününde seyircilerin ilgiyle izleyeceği bölüm büyük çekişmeye sahne olacak. Meral Murat'ın temizlik ve yemek performansından sonra ünlü sunucu puanlarını verecek ve 15 bin liranın sahibi açıklanacak. Peki, En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 17 Eylül Cuma puanları ve oluşan sıralama haberimizde yer alıyor.

Hafta içi günlerinde yayınlanan bölümleri en çok seyredilenler arasında yer alan En Hamarat Benim'de beşinci hafta sona eriyor. Kadir Ezildi'nin ağırladığı ve birlikte işe koyulduğu yarışmacılardan ilk gün Gökhan Serbest kolları sıvamıştı. Ardından Sevim Canikoğlu kendisine verilen süreyi en iyi şekilde kullanmaya çalıştı. Hafta ortasında ise deneyimli yarışmacı Zeynep Hoşgöre birincilik adına evinde rakiplerini ağırladı. Ve hararetli bir günün geçirildiği Yeşim Çelik'in evinde son puanlar alındı. Artık gözler yarına çevrildi. 15 bin lirayı kazanacak ismin açıklanacağı günde ise Meral Murat temizlik görevlisi olarak çalıştığın mesleğinin hakkını vermek ve ödülle evine dönmek istiyor. En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? 17 Eylül Cuma puanları haberimizde yer alıyor.


En Hamarat Benim Meral'in menüsü

Programın 25. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Murat'ın performansı merak konusu oldu. Evindeki temizliğin yanı sıra yemekleriyle de ön plana çıkmak ve birinci olmak isteyen Meral Hanım en ufak bir detayı atlamamak adına elinden gelenin maksimumunu verebilmek için zamanla yarıştı. Gökhan Serbest ve Sevim Canikoğlu ise rakiplerinin menüsünü eleştirdi. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.

En Hamarat Benim Meral Murat


 

En Hamarat Benim Meral kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen kadınların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Meral'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Deneyimli yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.


 

En Hamarat Benim'de kim birinci oldu?

Birbirinden hamarat kadınların büyük rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'in puanları açıklandıktan sonra birinci olan ve 15 bin lirayı kazanan yarışmacıyı bu sayfada görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.