17 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Mustafa Gültekin kaç puan aldı

17 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Mustafa Gültekin kaç puan aldı
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarından TV8'de yayınlanan yarışma formatlarından biri olan ve ilgiyle takip edilen Zuhal Topal'la Yemekteyiz ilk haftasını sonlandırıyor. Beş gündür süren ve 15 bin liranın sahibini bulacağı zorlu maratonda bir kişi evine mutlu haberle dönecek. Ayrıca kendini ispatlamanın haklı gururunu yaşayacak. Bunun için mutfağa girecek son isim Mustafa Gültekin olarak açıklandı. Toptancılık yapan yarışmacının ardından Zuhal Topal da puanlarını verecek ve sıralama açıklanacak. Peki, Must

Daha önce Onur Büyüktopçu ve Seda Sayan'ın sunumuyla ekranlara gelen Yemekteyiz bu sezon Zuhal Topal'la yoluna devam ediyor. Birbirinden iddialı rakiplerin hünerlerini sergilediği ve 2.5 saatlik sürede en az 5 yemek çeşidi ile sofra düzeni kurduğu günlerinin sonuncusu ekranlardaki yerini alacak. Her anı çekişmeli ve bir o kadar da lezzet dolu programda yarışacak son isim ise Mustafa Gültekin. Pazartesi günü Özlem Çelik'in başlattığı zorlu maraton Oğulcan Yıldız ile devam etmiş ve hafta ortasında da Zübeyde Kırkdevelioğlu performansını sergilemişti. Son gün ise Mustafa Gültekin yarışacak. Peki, Mustafa Gültekin kaç puan aldı? 17 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Mustafa Gültekin hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 5. bölüm yarışmacısı olarak rakiplerini ağırlayarak menüsünü hazırlayacak olan tecrübeli yarışmacıyı zor anlar bekliyor. Son gün olmasının yanı sıra kendini de milyonlara kanıtlamanın peşinde. İddialı sözlerinin ardından göstereceği performans bu sebeple merak konusu.


mustafa gültekin


 

Yemekteyiz Mustafa kaç puan aldı?

Yeni sezonun beşinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak Gültekin'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Pazartesiden bu yana devam eden bölümleri izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemekteyiz'in ilk birincisi için binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor. Acımasızca eleştiriler ve beğenilmeyen yemekler sonrasında 15 bin lirayı kazanacak isim konusunda da tartışmalar yaşanması bekleniyor. Yemekteyiz birincisi haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.