19 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları | Şef Akademi, İbo Show ve FOX Ana Haber

19 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları | Şef Akademi, İbo Show ve FOX Ana Haber
Türkiye'nin en çok izlenen kanallarında yayınlanan diziler, programlar, yarışmalar, ana haber bültenleri ve son olarak başlayan EURO 2020 heyecanı sürüyor. Birbirinden iddialı yapımların izleyicilerin karşısına çıkacağı günde yaşanacaklar da merakla bekleniyor. Elde edilecek izlenme oranları ve sıralama araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Öne çıkanlar arasında Şef Akademi, İbo Show ve FOX Ana Haber var. Peki, en çok hangisi izlendi? 19 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.

Yaz aylarının başlamasıyla birlikte ekranlarda birçok yeni yapım izleuicilerin karşısına çıkıyor. 19 Haziran 2021 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden iddialı diziler, yarışmalar, programlar ve daha çok fazla yapımın arasındaki rekabet yine herkesi ekran karşısına kilitleyecek. Seyirciler kadar kanallar, yapımcılar, reklam verenler, oyuncular ve binlerce kişi sorgulamalarla birlikte günün durumunu öğrenmek istiyor. Öne çıkanlar arasında Şef Akademi, İbo Show ve FOX Ana Haber var. Peki, en çok hangisi izlendi? 19 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.

19 HAZİRAN 2021 CUMARTESİ REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

19 Haziran 2021 Cumartesi tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve +ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Ancak 19 Haziran 2021 Cumartesi reyting sonuçları henüz belli değil. 10.15-10.30 arasında kamuoyu ile paylaşılacak. Geçen hafta sıralama şu şekildeydi;


REYTİNG SONUÇLARI TOTAL CUMARTESİ1 KARDEŞLERİM
2 SURVİVOR
3 SAVAŞÇI
4 KARDEŞLERİM
5 FOX ANA HABER
6 İBO SHOW
7 BELÇİKA-RUSYA EURO 2020
8 SAVAŞÇI
9 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW
10 SHOW ANA HABER

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.