2 Kasım Salı Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle

2 Kasım Salı Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle
ATV ekranlarında reyting zirvesine oynayan Esra Erol'da yeni bölümüyle televizyondaki yerini alıyor. Gündeme damga vuran olayları ele alarak işlemeyi sürdüren Esra Erol yine ilgiyle seyredilecek. Seyirciler de yeni günde canlı yayın bilgilerini öğrenerek olaylardan haberdar olmak istiyor. 2 Kasım Salı Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle alternatifleri burada yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Esra Erol'da yeni bir günde daha izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Esra Erol milyonlarca kişi tarafından seyredilen canlı yayında yine adından söz ettirecek konularla birlikte ülke gündemine oturacak. Son bölümde yaşananların herkesi ekran başına kilitlediği anların ardından sıra bugüne geldi. Hafta ortasında yalşanacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. Esra Erol'da 2 Kasım Salı tek parça tekrar yayın izle alternatifleri haberimizde. Siz de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Dün neler oldu?

Kübra Sarıkaya eşi Sezer'in sevgilisi Elif ile kaçarak onunla düğün yaptığını öne sürdü. Ağızları açık bırakan olayla ilgili olarak iki taraf da çarpıcı açıklamalarda ve iddialarda bulundu. Sezer, Elif'in ailesinin kendisini bekar olarak bildiğini söyledi. Gülseren Bozo canlı yayında kriz geçirdi. Karnındaki bebeği istemediğini haykırdı. Mahmut'un ağabeyi bağlandı, sözleri stüdyodakiler üzerinde buz etkisi yarattı. Emrullah ve Sedanur yine aşkları için mücadeleye devam etti. Hatice Hanım, oğluna kapısının açık olduğunu ancak Sedanur'u istemediğini tekrarladı. Damla da babasının kaçtığını bildiğini bilerek herkesi şaşırtı.


 

Esra Erol 2 Kasım Salı Youtube İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.