2 Kasım Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

2 Kasım Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan Gelinim Mutfakta'da haftanın ikinci günü başladı. Birbirinden iddialı dört takımın rekabetine sahne olan programda mücadele yine nefes kesecek. İlk günün ardından bugün de gözler alınacak puanlara ve oluşacak sıralamaya çevrildi. Peki, 2 Kasım Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Dün başlayan yeni haftasıyla izleyenleri ekran başına kilitlemeyi sürdüren Gelinim Mutfakta'da yeni bir gün daha televizyonlardaki yerini alıyor. Gelinlerin hamaratlıklarını konuşturduğu, kayınvalidelerin ise puanlarıyla notlarını verdiği zorlu maratonda son sözü ise Mehmet Ali erbil söyleyecek. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olan yarışmanın ikinci gününde takımların performansı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, 2 Kasım Salı Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


GELİNİM MUTFAKTA 2 KASIM SALI PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Havvanur


2 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da dün yayınlanan ilk bölümde birinci Yeşim oldu. Kendisinin bugün ekranlara gelecek bölümde rakipleri kendisine çeyrek altın üzerinden göndermede bulunacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.