2021 Formula 1 (F1) Amerika (ABD) Grand Prix'i (yarışı) saat kaçta ve hangi kanalda?

2021 Formula 1 (F1) Amerika (ABD) Grand Prix'i (yarışı) saat kaçta ve hangi kanalda?
Dünyanın 1 numaralı yarış organizasyonu Formula 1'de sezon tüm hızı ile devam ediyor. Birbirinden iddialı pilotların ve markaların Türkiye sonrasındaki ilk durağı Amerika Birleşik Devletleri olacak. Hız tutkusunun sonuna kadar yaşanacağı ve birincilik mücadelesinin nefes keseceği ABD Grand Prix'i için yayın bilgileri de merak konusu. Peki, Formula 1 ABD Grand Prix (GP) yarışı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Son olarak Türkiye'de gerçekleştirilen ve milyonları ekran başına kilitleyen Formula 1 organizasyonu dünyanın başka bir noktasında ve farklı kıtasında devam ediyor. Bahreyn'de başlayan sezon sonrasında İstanbul'da yapılan yarışı kazanan isim Valtteri Bottas olmuş, Hamilton ve Verstappen ise diledikleri birinciliği elde edememişti. Bugün ise Amerika Birleşik Devletleri'nde başlayacak heyecan F1 severleri heyecanlandırıyor. Sezonun sonuna doğru kimin dünya birinciliğini kazanacağı sorunun cevabı için hem rekabet dozajı hem de sabırsızlık had safhada. Gözler şu an ABD'de. ABD Grand Prix'sini izlemek isteyen yarışseverler internette Formula 1 ABD Grand Prix (GP) yarışı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi? sorularını araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde yer alıyor.



Formula 1 ABD Grand Prix'i saat kaçta?

Circuit of the Americas pistinde gerçekleşecek olan yarışlar için ilk olarak hazırlık turlarında pilotlar ve markalar kendilerini test edecek. Bu etap yarın da sürecek ve ardından sıralama turlarına geçilecek. Burada alınacak sonuçlara göre büyük yarışın nasıl başlayacağı şekillenecek. Son zamanlarda parça ya da motor değiştirme sebebiyle bazı pilotlar son sıradan başladı ya da ortalarda kendilerine yer buldu.

Formula 1 ABD Grand Prix'i hazırlık turları
22 Ekim Cuma: 19.30 ve 23.00

Formula 1 ABD Grand Prix'i hazırlık turları
23 Ekim Cumartesi 13:00

Formula 1 ABD Grand Prix'i sıralama turları
24 Ekim Pazar: 00:00

Formula 1 ABD Grand Prix (yarışı)
24 Ekim Pazar: 22:00

amerika gp


 

2021 Formula 1 (F1) Amerika yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.