2021 Formula 1 (F1) Avusturya GP Grand Prix'i (yarışı), antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

2021 Formula 1 (F1) Avusturya GP Grand Prix'i  (yarışı), antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?
DÜnyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de sezonun 9'uncu yarışı Avusturya'da gerçekleştirilecek. Birbirinden iddialı pilotların ve markaların kıyasıya rekabetinde yaşanacak heyecana ortak olmak isteyen milyonlarca kişi hazırlık ve sıralama turlarının yanısıra yarış saatlerini merak ederek araştırıp öğrenmek istiyor. Büyük yarış öncesinde Formula 1 (F1) Avusturya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle ve S Sport canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Max Verstappen'in zaferi ile biten Avusturya Grand Prix'inin ardından sıra geldi ikinci yarışa. Lewis Hamilton'un büyük eleştiriler yönelttiği takım arkadaşlarıyla çıkacağı yeni sınavda elde edeceği sıralama merak konusu. Red BUll'un motor gücü konusunda sitemde bulunan ve pit ekibine dert yanan Britanyalı pilotun karşısında ise Hollandalı Max koltuğu vermemeye çaalışacak. Diğer plotlar da zirve mücadelesi verecek. Motor sporlaı severler de yarıştan önce tüm hazırlıkları izlemek amacında. 2022 Formula 1 (F1) İspanya yarışı antrenman ve sıralama turu canlı izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Ülkemizde olduğu kadar yurt dışında yaşayan veya tatil amaçlı Türkiye dışına çıkan okuyucularımız için de izleme alternatifleri yer almaktadır.


 

2021 Formula 1 (F1) Avusturya Grand Prix'i antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

1. Antrenman Turları 
2 Temmuz Cuma,
TSİ 12.30

2. Antrenman Turları
2 Temmuz Cuma,
TSİ 16.00

3. Antrenman Turları
3 Temmuz Cumartesi,
TSİ 13.00

Sıralama Turları
3 Temmuz Cumartesi,
TSİ 16.00

F1 Avusturya GP
4 Temmuz Pazar,
TSİ 16.00


 

2021 Formula 1 (F1) Avusturya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.