2021 Formula 1 (F1) İngiltere (Britanya) Grand Prix'i (yarışı), antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

2021 Formula 1 (F1) İngiltere (Britanya) Grand Prix'i (yarışı), antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?
Türkiye'nin ve dünyanın en çok ilgi gören motor sporları organizasyonu Formula 1'de yeni bir hafta daha başlıyor. İki Avusturya Grand Prix'inden galip ayrışan Max Verstappen'in farkı açmayı başardığı sezonda bu kez gözler Lewis Hamilton'a çevrildi. Sebebi ise yarışın İngiltere'de yapılacak olması. Britanyalı pilot kendi evinde rakibini geçerek farkı kapatmaya çalışacak. Ayrıca puan konusunda da farkın açılmasını engellemek adına aracındaki yerini alacak. İzleyiciler de yeni haftanın heyecanını şimdiden yaşa

Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Fomula 1'de yeni bir haftanın daha heyecanı izleyicileri sarmayı başardı. Haftalar geçtikçe Türkiye'de de düzenlencek etkinlik için sabırsızlık her an biraz daha fazla artarken yarış severler bu kez Britanya Grand Prix'i için ekranlarının karşısına geçebilmek adına araştırmalarda bulunuyor. Birbirinden iddialı 10 marka ve 20 pilotun rekabetinde yaşanacak her an merakla izlenmek isteniyor. Hazırlık turları ve sıralama turlarının ardından gözler büyük yarışa çevrilecek. Peki, Formula 1 (F1) Britanya Silvrstone Grand Prix'i (GP) ne zaman hangi kanalda ve saat kaçta? Britanya GP izle seçenekleri ile karşınızdayız. İşte detaylar...


 

2021 Formula 1 (F1) Britanya Grand Prix'i antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

1. Antrenman Turları 
16 Temmuz Cuma,
TSİ 14.30

2. Antrenman Turları
16 Temmuz Cuma,
TSİ 18.00

3. Antrenman Turları
17 Temmuz Cumartesi,
TSİ 12.00

Sıralama Turları
17 Temmuz Cumartesi,
TSİ 16.30

F1 Avusturya GP
18 Temmuz Pazar,
TSİ 15.00


f1 britanya


 

2021 Formula 1 (F1 Britanya yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.