2021 Formula 1 (F1) Macaristan GP Hungaroring Grand Prix canlı izle | Macaristan GP S Sport 2 canlı izle

2021 Formula 1 (F1) Macaristan GP Hungaroring Grand Prix canlı izle | Macaristan GP S Sport 2 canlı izle
Dünyanın 1 numaralı motor sporları organizasyonu Formula 1'de heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Cuma günü başlayan hazırlık turlarının ardından dün devam eden maratonda sıralama turları da gerçekleştirildi ve cepler belli oldu. Pole pozisyonunu alan pilot ve diğer rakiplerinin kıyasıya mücadelesine sahne olacak büyük yarış yine ilgiyle seyredilecek. Birtanya GP'den sonra gözler artık Macaristan'da. Max Verstappen mi Lewis Hamilton mu yoksa bir başka isim mi damalı bayrağı ilk sırada görecek? Peki, Formul

Birbirinden iddialı pilotların ve markaların çekişmesine sahne olan Formula 1'de sezon devam ediyor. İngiltere'de düzenlenen son yarışın ardından Lewis Hamilton gerisinde olduğu Max Verstappen'e yaklaşmıştı. Bu kez ise onu geçme şansı var ve bunu en iyi şekilde kullanmak istiyor. Hollandalı pilot ise buna izin vermemek adına her şeyi yaparak damalı bayrağı ilk sırada görmek ya da rakibinden daha fazla puanla günü tamamlamak amacında. Her anında büyük bir rekabete edilecek olan Macaristan Grand Prix'inde diğer pilotlar da en iyi sonuçları alabilmek için motorlarını çalıştıracak. İki gündür düzenlenen hazırlık ve sıralama turları sona erdi ve gözler büyük yarışta. Milyonlarca kişi de sevdikleri isimleri ekran karşısında desteklemek amacıyla araştırmalarda bulunuyor. Peki, Formula 1 (F1) Macaristan GP Hungaroring Grand Prix'i (GP) ne zaman hangi kanalda ve saat kaçta? Macaristan GP izle seçenekleri ile karşınızdayız. İşte detaylar...


Yağmur bekleniyor

Bugün düzenlenecek olan Macaristan Grand Prix'inde yağmur bekleniyor. Hungaroring'de gün 23 derece ile başlarken 28 ve 33 dereceye kadar yükselecek. Yarış saatine doğru düşüşe geçecek sıcaklığın yanısıra parçalı bulutlu bir hava pilotlara eşlik edecek. Yağmur yağma olasılığı da bulunuyor ve bu oran yüzde 45 seviyelerinde.


Hungaroring Grand Prix'i

Macaristan Grand Prix'ine olduğu gibi birçok etkinliğe de ev sahipliği yapan Hungaroring bir ilke de imza atmıştır. 1986 Macaristan Grand Prix yarışı pistin ev sahipliği yaptığı ilk Formula 1 Grand Prix yarışı oldu. İlk yarışı Brezilyalı pilot Nelson Piquet birinci olarak tamamlamıştır. Bu yarışı 200 bin kişi izlemiştir. Macaristan'ın başkenti Budapeşte'nin 19 km dışında bulunan Hungaroring pistinin çevresinde seyirciler için doğal bir yükselti vardır. Pistin bulunduğu alanın doğal bir vadi olması, burada yapılan yarışların birçok noktadan rahatlıkla izlenilebilmesine sebep oluyor.


Formula 1 Macaristan GP Hungaroring Grand Prix'i canlı izle

Formula 1'in 2021 sezonundaki en heyecanlı yarışlardan biri olan Britanya Silverstone Grand Prix'i saat 16:00'da başlayacak. Yarışı birçok alternatifle izleyebilir ve motor sporları tutkunuzu yaşayabilirsiniz. S Sport başta olmak üzere birçok yöntem bulunmaktadır. 


 

Macaristan GP izle

Sezonun yeni takviminde 10 marka ve 20 pilotun mücadele vereceği Fransa Grand Prix'i için yarış severler de şimdiden sabırsız. Formula 1 için tüm gelişmeleri takip eden seyirciler sevdikleri isimlerin birincilik elde edebilmesi için desteklerini gösteriyor. Max Verstappen'in Lewis Hamilton'un 7 puan önünde ilk sırada yarışa başlayacağı maraton ilgiyle seyredilecek.

1. BeIN Connect

Digiturk üyesi olup Ailenin Yıldızı, Sporun Yıldızı veya Filmin Yıldızı paketlerinden bir tanesine abone olanlar, Formula 1 Türkiye resmi yayıncısı S Sport kanalını izleme hakkına sahipler. Bu üyeler Digiturk online işlem merkezi kullanıcı adı ve şifreleriyle BeIN Connect uygulamasına giriş yaptıktan sonra S Sport kanalı üzerinden istedikleri her yerde sıralama turları veya yarışı izleyebilirler. BeIN Connect iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

S Sport Digiturk’te 85. kanaldan yayın yapıyor.


2. TV+

Turkcell’in TV+ platformunda Herkes için TV+, Full TV+ Paketi, Evde TV+ Aile Paketi, Evde TV+ Ekstra Paketi paketlerinden bir tanesine sahip olan aboneler S Sport kanalına erişim imkanına sahipler. TV+’ın ücretsiz iOS veya Android uygulamasını mobil cihazınıza kurup daha sonra da telefon numaranız ve şifrenizle uygulamaya giriş yaparak F1 Macaristan GP‘yi canlı izleyebilirsiniz.

S Sport TV+ platformunda 77. kanaldan yayın yapıyor.


3. D-Smart GO

D-Smart’ın mobil içerik servisi olan D-Smart GO, abonelerin S Sport içeriklerine ulaşma imkanı sunuyor. Eğer D-Smart Mega paketi kullanan bir üyeyseniz, D-Smart GO’ya ücretsiz olarak cep telefonu, bilgisayar ve tabletlerinden erişim sağlayabilirsiniz. D-Smart abonesi olmayanlar da aylık 29,9 TL karşılığında D-Smart GO Mega paketine abone olarak spor kanallarına erişim elde edebilirler. D-Smart GO iOS ve Android uygulamalarını ücretsiz olarak indirebilirsiniz.

S Sport D-Smart platformunda 78. kanaldan yayın yapıyor.


4. Tivibu Go

Türk Telekom’un TV platformu Tivibu’nun mobil cihazlar üzerinden izleme imkanı sunan hizmeti Tivibu Go da abonelerine S Sport kanalına erişim imkanı sunuyor. Bunun için Tivibu Go Süper Paket üyesi olmak gerekiyor. Tivibu Go Süper Paket, aylık 12,90 TL’lik ücret karşılığında sunuluyor. Üstelik 5 GB internet paketi de hediye ediliyor. Tabii ki, Tivibu Go iOS veya Android uygulamalarını da indirmeniz şart.

S Sport Tivibu platformunda 74. kanaldan yayın yapıyor.


2021 Formula 1 (F1) Macaristan Grand Prix'i antrenman ve sıralama turları saat kaçta ve hangi kanalda?

1. Antrenman Turları 
30 Temmuz Cuma,
TSİ 12.30-13.30

2. Antrenman Turları
30 Temmuz Cuma,
TSİ 16.17.00

3. Antrenman Turları
31 Temmuz Cumartesi,
TSİ 13.00-14.00

Sıralama Turları
31 Temmuz Cumartesi,
TSİ 16.00-17.00

F1 Avusturya GP
1 Ağustos Pazar,
TSİ 16.00-18.00

max verstappen red bull racing


2021 Formula 1 (F1) Macaristan yarışı canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.


 

Formula 1 (F1) Pilotlar Puan Durumu

Sıralama Sürücü Ülke Takım Puan
1 Max Verstappen HOL RED BULL RACING HONDA 185
2 Lewis Hamilton ING MERCEDES 177
3 Lando Norris ING MCLAREN RENAULT 113
4 Valtteri Bottas FIN MERCEDES 108
5 Sergio Pérez MEKS RED BULL RACING HONDA 104
6 Charles Leclerc MON FERRARI 80
7 Carlos Sainz İSP FERRARI 68
8 Daniel Ricciardo AUS MCLAREN RENAULT 50
9 Pierre Gasly FRA AlphaTauri 39
10 Sebastian Vettel ALM Aston Martin 30
11 Fernando Alonso İSP Alpine F1 Team 26
12 Lance Stroll KAN Aston Martin 18
13 Esteban Ocon FRA Alpine F1 Team 14
14 Yuki Tsunoda Japanese AlphaTauri 10
15 Kimi Räikkönen FIN ALFA ROMEO RACING FERRARI 1
16 Antonio Giovinazzi ITA ALFA ROMEO RACING FERRARI 1
17 George Russell ING WILLIAMS MERCEDES 0
18 Mick Schumacher ALM HAAS FERRARI 0
19 Nicholas Latifi KAN WILLIAMS MERCEDES 0
20 Nikita Mazepin RUS HAAS FERRARI 0



 

Formula 1 Markalar puan durumu

Sıralama Takım Puan
1 RED BULL RACING HONDA 289
2 MERCEDES 285
3 MCLAREN RENAULT 163
4 FERRARI 148
5 AlphaTauri 49
6 Aston Martin 48
7 Alpine F1 Team 40
8 ALFA ROMEO RACING FERRARI 2
9 WILLIAMS MERCEDES 0
10 HAAS FERRARI 0

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.