2021 Formula 1 (F1) Meksika Grand Prix'i (yarışı) saat kaçta ve hangi kanalda?

2021 Formula 1 (F1) Meksika Grand Prix'i (yarışı) saat kaçta ve hangi kanalda?
Türkiye ve dünyada milyonlarca hız tutkunu tarafından seyredilmeye devam eden Formula 1'de heyecan bir kez daha Amerika kıtasında yaşanacak. Amerika Birleşik Devletleri'nin ardından pilotlar Meksika'da birbirlerine geride bırakabilmek adına motorlarını çalıştıracak. Kıyasıya bir rekabetin yaşanacağı Meksika Grand Prix'i öncesinde yarış severler de yayın bilgilerini araştırarak öğrenmek istiyor. Peki, Formula 1 Meksika Grand Prix (GP) yarışı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz

Türkiye'de nefes kesen bir organizasyonun ardından Amerika kıtasına taşınan Formula 1'de yepyeni bir hafta daha başlıyor. 10 marka ve 20 pilotun amansız mücadelesine devam ettiği zorlu sezonun yeni durağı Meksika. Amerika Birleşik Devletleri'nde düzenlenen yarışların ardından bu hafta sonunda da milyonları ekran başına kilitleyecek olan etkinlik için şimdiden araştırmalar gerçekleştiriliyor. Hollandalı pilot Max Verstappen'in önde olduğu ve rakibi Britanyalı Lewis Hamilton ile kıyasıya çekişmesi de sabırsızlıkla bekleniyor. Sezonun sonuna doğru kimin dünya birinciliğini kazanacağı sorunun cevabı için hem rekabet dozajı hem de sabırsızlık had safhada. Gözler şu an ABD'de. ABD Grand Prix'sini izlemek isteyen yarışseverler internette Formula 1 Meksika Grand Prix (GP) yarışı ne zaman, hangi gün, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi? sorularını araştırmaya başladı. Detaylar haberimizde yer alıyor.



Formula 1 Meksika Grand Prix'i saat kaçta?

Autódromo Hermanos Rodríguez  pistinde gerçekleşecek olan yarışlar için ilk olarak hazırlık turlarında pilotlar ve markalar kendilerini test edecek. Bu etap yarın da sürecek ve ardından sıralama turlarına geçilecek. Burada alınacak sonuçlara göre büyük yarışın nasıl başlayacağı şekillenecek. Son zamanlarda parça ya da motor değiştirme sebebiyle bazı pilotlar son sıradan başladı ya da ortalarda kendilerine yer buldu. 4.304 kilometrelik 71 tur üzerinden gerçekleştirilecek yarışın yayın bilgileri aşağıda yer almaktadır.

Formula 1 Meksika Grand Prix'i hazırlık turları
5 Kasım Cuma: 18.30 ve 22.00

Formula 1 Meksika Grand Prix'i hazırlık turları
6 Kasım Cumartesi 18:00

Formula 1 Meksika Grand Prix'i sıralama turları
6 Kasım Pazar: 21:00

Formula 1 Meksika Grand Prix (yarışı)
7 Kasım Pazar: 22:00

max verstappen


 

2021 Formula 1 (F1) Meksika yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.