2021 Formula 1 (F1) Suudi Arabistan Grand Prix'i (yarışı) saat kaçta ve hangi kanalda?

2021 Formula 1 (F1) Suudi Arabistan Grand Prix'i (yarışı) saat kaçta ve hangi kanalda?
Formula 1'de adım adım sezon sonuna doğru gidiliyor. Final öncesindeki son yarış bu hafta Suudi Arabistan'da gerçekleştirilecek ve milyonlar ekran başına kilitlenecek. İlk kez düzenlenecek grand prix heyecanı yaşanacak rekabetle daha da katlanacak. İki pilotun birincilik adına vereceği mücadele için herkes bir an önce pazar gününü gelmesini bekliyor. Peki, Suudi Arabistan GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Dünya şampiyonunun belirlenmesine sadece yarış kaldı. Formula 1 2021 sezonunun tüm hızı ile devam ettiği günlerin artk sonuna doğru gelindi. Grçen hafta Katar'da düzenlenen son yarışla birlikte elde ettiği birincilik Hamilton'un Verstappen ile olan farkını kapatmasına yardımcı olmuştu. Bu hafta da aynı ikili yine en önde alabilmek adına rekabet verecek. Hazırlık turlarının ardından gerçekleşecek sıralama turları pole pozisyonunu ve diğer sıralamaları belirleyecek. Pazar günü de yarış heyecanı yaşanacak. 21. yarışın yapılacağı Cidde sokakları için artık geri sayım yapılıyor. Milyonlar televizyon başına kilitlenecek ve bir an önce kazananın kim olduğu öğrenilmek isteniyor. Peki, Suudi Arabistan GP ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? Şifreli mi şifresiz mi? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Formula 1 Suudi Arabistan Grand Prix'i saat kaçta?

Bu sene ilk defa gerçekleştirilecek olan Suudi Arabistan Grand Prix'ine Cidde Sokak Pisti ev sahipliği yapacak. Sıfırdan inşa edilen ve büyük emek harcanarak oluşturulan pist şehrin merkezine kuruldu. 3 DRS bölgesi ile dikkat çekecn ve belirleyici unsuların yer aldığı pistte 27 viraj bulunuyor. 6 bin 175 km'lik uzunluk ile  Belçika'nın Spa-Francorchamps pistinden sonra takvimin en uzun ikinci pisti olacak. Pilotlar 5G teknolojisi ile de bu yarışta tanışacak. Yapısı itibarıyla yüksek hız sektörleri bulunan ve bu sebeple yarış severleri ekran başına kilitleyecek pistte gerçekleşecek yarışın programı aşağıda sıralanıyor. 

Formula 1 antrenman (hazırlık) turları: 3 Aralık 2021 Cuma
1. Antrenman: 16:30
2. Antrenman: 20:00 


Formula 1 antrenman (hazırlık) turları 4 Aralık Cumartesi
3. Antrenman 17:00


Formula 1 sıralama turları 4 Aralık Cumartesi
Sıralama turları: 20:00


Formula 1 Suudi Arabistan GP 5 Aralık Pazar
Yarış: 20:30


 

max verstappen


 

2021 Formula 1 (F1) Suudi Arabistan yarışı antrenman ve sıralama turları canlı izle

Cuma gününden itibaren yapılacak olan antrenmanlar ve sıralama turları internette günün en çok araştırılan konularından biri olarak gözümüze çarpıyor. Saran Medya’nın sahibi olduğu S Sport, Digitürk, DSmart ve Turkcell Tv+ platformlarında HD olarak yayın hayatını sürdürüyor. Premier Lig, NBA, Formula 1, Moto GP, ATP 500 gibi pek çok önemli spor organizasyonunu izleyicilerle buluşturan S Sport, Digiturk, TiviBu ve D-Smart platformları üzerinden yayınlarını yapıyor. S Sport Digiturk 85., D- Smart 78., TV + 77. ve Tivibu 74. kanalda izleyicilerde buluşuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.