2021 Mart ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir

2021 Mart ayı PlayStation Plus(PS Plus) PS4 ve Ps5 ücretsiz (bedava) oyunları | Ps4 ve PS5 ücretsiz oyun indir
Dünyanın en çok kullanılan oyun platformlarından biri olan PlayStation Plus (PS Plus) tarafından mart ayında yayınlanacak bedava oyunlar şimdiden merak konusu. Mart 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.

Piyasaya sürdüğü yeni konsoluyla birlikte yine milyonlarca tarafından ilgiyle oynanmaya devam eden PlayStation için bedava oyunlar yayınlanmaya devam ediyor. PlayStation4 ve PlayStation5 için kullanıcılarla buluşan ücretsiz oyunlar yeni ayda da merak konusu ve araştırmalar sürüyor. Mart 2021 bedava PS Plus oyunları haberimizde yer alıyor.


 

PS Plus PS4 ve PS5 2021 Mart oyunları

Milyonlarca kullanıcısı bulunan PlayStation için PS Plus mart ayı oyunları henüz açıklanmadı ancak tahminler yayınlandı. PSU tarafından yapılan tahminlere göre üç yapım oyun severlerin karşısına çıkacak. Rainbow Six Siege Deluxe Edition, Gran Turismo Sport (2017) ve Blair Witch gelecek ay sunulması beklenen oyunlar arasında yer alıyor.

Ps Plus üyelik ücretleri

Teknoloji severlerin ve konsol kullanıcılarının PS Plus'ta seçebilecekleri üç üyelik türü vardır. Bunlar 1 ay, 3 ay ve 1 yıldır. Dilediğinizi seçebilir ve bu sürelerde oyun keyfini çıkarabilirsiniz. Kredi kartınızla yapacağınız alışverişlerde otomatik olarak uzatmayı aktif ederseniz ekstra bir işlem yapmanıza gerek kalmaz. Aksi takdirde her süreç bitiminde yeni bir giriş yapmanız gerekmektedir. Yıllık üyelik, 3 aylık ve 1 aylık paketlere göre daha avantajlıdır. Üyeliğinizi 1 yıllık seçerseniz 3 aya göre yüzde yüzde 40, 1 aya göre ise yüzde 50 avantaj sağlayabilirsiniz.

  • PS Plus 1 yıllık üyelik ücreti: 240,00 TL
  • PS Plus 3 aylık üyelik ücreti: 100,00 TL
  • PS Plus 1 aylık üyelik ücreti: 40,00 TL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.