21 Aralık Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Seray Dil kaç puan aldı

21 Aralık Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Seray Dil kaç puan aldı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat yarışmacıların performanslarını sergiledikleri mücadelede yaşanacak rekabet hızla sürerken Melek Seray Dil mutfağa girecek. Önce yemeklerini hazırlayacak ve ardından da puanlarını alacak. 21 Aralık Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Seray Dil kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Yapımcılığını Dual Yapım'ın üstlendiği Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftasındaki ikinci gün başlıyor. Beş yarışmacının performansları ile izleyenlerin karşısına çıkacağı zorlu maratonun yeni bölümünde yaşanacaklar da merak konusu. Dün başlayan haftanın ilk gününde Cemile Ata yarışmış, gerilim ve lezzet dolu bir etabın ardından puanlarını almıştı. Bugün ise sırada Melek Seray Dil kendisine verilen sürede elinden geleni yaparak birinciliği elde etmek için uğraşacak. Her anında çok dikkatli ve yetenekli olması gereken genç yarışmacının performansı merak konusu. 21 Aralık Salı Zuhal Topal'la Yemekteyiz Melek Seray Dil kaç puan aldı? Detaylar haberimizde. 

Melek hangi yemekleri yaptı?

Dün haftanın ilk bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Cemile Ata'nın performansı herkesi ekran başına kilitlemişti. Güzel yarışmacının ardından bugün Melek Seray Dil yeteneklerini sergileyecek. Mutfakta zor anlar yaşayan ve yemeklerinde de zorlanan genç yarışmacı, ağlama noktasına geldi. Dünkü yorumlarından sonra bugün rakipleri kendisinin en ufak hatasını bekliyor. Yemekleri haberimize eklenecektir.

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

zuhal topal'la yemekteyiz cemile ata

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Gizem Kapıcı

zuhal topal'la yemekteyiz duygu ipekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Duygu İpekçi

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Tuba Decedeli

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Devran Gün


 

Melek Seray Dil puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 72. bölüm yarışmacısı olan Melek Seray Dil bugün yemeklerini hazırladıktan sonra Zuhal Topal'ın yanına oturacak ve kendisine gelen eleştirilere yanıt verecek. Dğerlendirmeler konusunda da zaman zaman zor anlar yaşaması muhtemel. 15 bin lirayı evine götürmek isteyen genç yarışmacı, rakiplerine rağmen mutlu sona ulaşmakta kararlı.

Melek Seray Dil'e kim kaç puan verdi?

Puan veren Puan
Gizem Kapıcı x puan
Aras Sezer Pekel x puan
Cemile Ata x puan
Mesut x puan
Zuhal Topal Cuma günü

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.