21 Haziran 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları | FOX Ana Haber, Maraşlı ve Kahraman Babam

21 Haziran 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları | FOX Ana Haber, Maraşlı ve Kahraman Babam
Türkiye'nin en çok izlenen kanalları arasındaki reyting savaşı devam ediyor. Birbirinden iddialı diziler, yarışmalar, programlar, ana haber bültenleri, reality programlar ve daha çok fazla kategorideki yapımların gün sonunda elde edeceği sıralamalar ve izlenme oranları merak ediliyor ve araştırılıyor. Öne çıkanlar arasında FOX Ana Haber, Maraşlı ve Kahraman Babam var. Peki en çok hangisi izlendi? 21 Haziran 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.

Televizyon ekranlarında yepyeni bir hafta daha başladı. Yaz döneminin izleyicilerle buluşmaya devam ettiği günde diziler kadar yarışmalar ve programlar da ön planda. FOX Ana Haber de zirvenin adaylarından biri olabilmek adına mücadele verecek. Diğer tarafta ise Esra Erol'da ve Müge Anlı ile Tatlı Sert var. ATV'nin bu iki fenomen programı çözüme kavuşturduğu dosyalarıyla birlikte son haftasına girdi. İzleyicilerin kumanda hareketlerine göre belirlenen sıralamalarla birlikte günün en çok araştırılanları arasında reyting sonuçları geliyor. Peki en çok hangisi izlendi? 21 Haziran 2021 Pazartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.


 

21 HAZİRAN 2021 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

19 Haziran 2021 Pazartesi tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve +ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Ancak 21 Haziran 2021 Pazartesi reyting sonuçları henüz belli değil. 10.15-10.30 arasında kamuoyu ile paylaşılacak. Geçen hafta sıralama şu şekildeydi;


1 MARAŞLI
2 ESRA EROL'DA
3 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
4 SURVİVOR
5 FOX ANA HABER
6 AŞKIN TARİFİ
7 KAHRAMAN BABAM
8 İSPANYA-İSVEÇ UEFA 2020 KARŞILAŞMASI
9 ATV ANA HABER
10 MARAŞLI
20 ŞEF AKADEMİ ELEMELERİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.