22 Kasım - 26 Kasım Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? (Çiğdem, Hakan, Ayşegül, Sümeyra ve Yasin)

22 Kasım - 26 Kasım Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? (Çiğdem, Hakan, Ayşegül, Sümeyra ve Yasin)
TV8'in sevilerek seyredilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı maratonun ilk gününde yarışacak isimler tanıtılacak. 15 bin lirayı alabilmek adına önce kendi mutfaklarında başarılı olması gereken yarışmacılar diğer taraftan da hem kendilerini savunacak hem de rakiplerinin yemeklerini eleştirecek. Peki, Peki, 22-26 Kasım 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Bu sezon sunuculuk koltuğunda Zuhal Topal'ın oturduğu Yemekteyiz'de yeni hafta başladı. Beş gün boyunca ekranlara gelecek zorlu maratonda bir kişi veya puan eşitliğinde daha fazla yarışmacı ödül sahibi olarak evine dönecek. Seyirciler bu hafta da kimlerin yarışacağını merak ederek araştırmalarda bulunuyor. O isimler belli oldu. Yayınlanan fragmanda Onur, Gaye, Sinem, Beyza ve İsmail vardı. Peki, 22-26 Kasım 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 22-26 Kasım yarışmacıları kimdir?

Cuma günü sona eren haftanın ardından yeni yarışmacıların yer aldığı fragman dün yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde yarışan isimler de belli oldu. Buna göre Çiğdem, Hakan, Ayşegül, Sümeyra ve Yasin arasından bir kişi 15 bin lriayı evine götürecek. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 22-26 Kasım 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar kimdir

zuhal topal'la yemekteyiz çiğdem tuana yaşar


Hakan Hünkaroğlu: MEB onaylı kalıcı makyaj, cilt bakım uzmanı. Asıl mesleği kuyumculuk ancak sonrasında bu alana yönlenmiş. Özellikle kadınların ilgili olduğu bu alan sebebiyle ilgi göreceği aşikar.

Çiğdem Tuana Yaşar: Kraliçe tartışması başlatan güzel yarışmacı 30 yaşında. İstanbul'dan programa katılıyor. Rakibinin tırnak eleştirisine "Ne prensesi" tepkisi verince sosyal medyada yarışmayı takip edenler tarafından topa da tutuldu destek de aldı. Haftanın adından en çok söz ettirecek ismi.

Sümerya Çiftçi: 3.5 senelik evli. Öykü adında bir kızı var. İnternetten satış yapıyor. Havlu sattığı bir sayfası mevcut.

Yasin: Hakkındaki bilgiler açıklandıktan sonra haberimize eklenecek.

Ayşegül: Hakkındaki bilgiler açıklandıktan sonra haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.