24 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Merve Müştekin kaç puan aldı

24 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Merve Müştekin kaç puan aldı
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de altıncı hafta 24 Eylül 2021 Cuma günü sona eriyor. Pazartesi başlayan ve heyecanıyla nefes kesen zorlu maratonun birincisi olabilmek adına yarışacak son isim Merve Müştekin olarak açıklandı. Kendisine verilen sürede elinden gelenin en iyisini yapmak isteyen genç yarışmacının performansı merak konusu. Peki, 24 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Merve Müştekin kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumu ve kendine güvenen beş yarışmacının rekabeti ile ekranlara neşe getiren ve renk katan En Hamarat Benim'de yeni hafta sona eriyor. Birbirinden iddialı beş ismin katılımı ile lezzet ve temizlik savaşına dönen programda bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesi gününden bu yana devam eden haftanın son yarışmacısı Merve Müştekin oldu. Kendisine verilen zaman zarfında önce temizliğini yapacak ve ardından da mutfağa girecek oolan genç yarışmacının performansı merak konusu haline geldi. Finalle birlikte nokta koyacağı beş günlük süreçte rakiplerini geride bırakmak amacında olan Müştekin'in alacağı her puan zirvenin rengini değiştirebilir. İzleyiciler de sabırsızlıkla sonuçları bekliyor. Peki, 24 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Merve Müştekin kaç puan aldı? İşte detaylar...


 

En Hamarat Benim Merve'nin menüsü

Programın 25. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Müştekin'in performansı merak konusu oldu. Evindeki temizliğin yanı sıra yemekleriyle de ön plana çıkmak ve birinci olmak isteyen Merve Hanım en ufak bir detayı atlamamak adına elinden gelenin maksimumunu verebilmek için zamanla yarıştı. Ancak mutfakta büyük bir talihsizlik yaşadı. Yaptığı kek kalıptan çıkmayınca yarışmadaki akıbeti merak konusu haline geldi. Yağlamayı unuttuğu kalıba yakışan kek sonrasında eleştiriler de yağmur gibi geldi. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.

En Hamarat Benim Meral Murat


 

En Hamarat Benim Merve kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen kadınların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Merve'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Genç yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.


 

En Hamarat Benim'de kim birinci oldu?

Birbirinden hamarat kadınların büyük rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'in puanları açıklandıktan sonra birinci olan ve 15 bin lirayı kazanan yarışmacıyı bu sayfada görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.