24 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Cüneyit Akın kaç puan aldı

24 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Cüneyit Akın kaç puan aldı
Her anı çekişmeye sahne olan ve iddialı yarışmacıların sofralarıyla birlikte rakiplerinin karşısına çıkarak mücadele verdiği Zuhal Topal'la Sofrada'da 2. hafta da sona eriyor. Hamaratlıklarını Türkiye'nin önünde de ispat etmek isteyenlerin yarışmasında bugün gerçekleşecek puanlamalar sonrası tablo oluşacak ve sıralamaya göre bir kişi ödül kazanacak. Bunun için mutfağa girecek son isim Cüneyit Akın olarak açıklandı. Yemek sektöründe çalışan yarışmacının ardından Zuhal Topal da puanlarını verecek ve sıralama

Geçen pazartesi günü TV8 ekranlarında başlayan yayın hayatında yeni sezonunu bomba gibi sürdüren Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de final heyecanı başlıyor. Birbirinden iddialı ve hamarat beş yarışmacının performansını sergileyerek 2.5 saatlik sürede en az 5 çeşit yemeği rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkardığı programda bir isim 15 bin lira ile evine dönecek. Her anı çekişmeli ve bir o kadar da lezzet dolu programda yarışacak son isim ise Cüneyit Akın. Pazartesi günü Gülcan Güvenç'in başlattığı zorlu maraton Alaa Abed ile devam etmiş ve hafta ortasında da Gülay Kurt performansını sergilemişti. Bugün de Sibel Nazire Özgünaydın rakiplerinin karşısındaydı. Son gün ise Cüneyit Akın yarışacak. Peki, Cüneyit Akın kaç puan aldı? 24 Eylül Cuma Zuhal Topal'la Yemekteyiz kim birinci oldu? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Cüneyit Akın hangi yemekleri yaptı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in 10. bölüm yarışmacısı olarak rakiplerini ağırlayarak menüsünü hazırlayacak olan tecrübeli yarışmacıyı zor anlar bekliyor. Son gün olmasının yanı sıra kendini de milyonlara kanıtlamanın peşinde. İddialı sözlerinin ardından göstereceği performans bu sebeple merak konusu.


cüneyit akın


 

Yemekteyiz Cüneyit kaç puan aldı?

Yeni sezonun beşinci yarışmacısı olarak rakipleri ve Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak Gültekin'in gün sonunda elde edeceği puanlar sabırsızlıkla bekleniyor. Hem hafta sonundaki finalde avantajı eline geçirmek hem de 15 bin lirayı kazanmak isteyen yarışmacının aldığı puanlar haberimize eklenecek.


 

Yemekteyiz'de kim birinci oldu?

Pazartesiden bu yana devam eden bölümleri izleyenleri ekran karşısına kilitleyen Yemekteyiz'in ilk birincisi için binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor. Acımasızca eleştiriler ve beğenilmeyen yemekler sonrasında 15 bin lirayı kazanacak isim konusunda da tartışmalar yaşanması bekleniyor. Yemekteyiz'in bu haftaki birincisi Sibel Nazire Özgünaydın oldu.

Sibel Nazire Özgünaydın

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.