24 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları | Maraşlı, Survivor, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Kağıt Ev

24 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları | Maraşlı, Survivor, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Kağıt Ev
Türkiye'nin en çok seyredilen yapımları arasındaki rekabette yeni bir hafta daha başlıyor. Birbirinden iddialı diziler, yarışmalar, ana haber bültenleri ve reality programların zirve mücadelesindeki çekişmenin galibi merakla bekleniyor. Masumiyet'in de final yapacağı günde Maraşlı, Survivor, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Kağıt Ev öne çıkanlar arasında. Peki en çok hangisi izlendi? 24 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Yasak Elma'nın final yaptığı ve Masumiyet'in izleyicisine veda edeceği televizyon ekranlarında yeni bir hafta daha başladı. Pazartesi akşamlarının sevilerek izlenen yapımları arasındaki mücadelede yine kıran kırana bir rekabet seyircilerle buluşacak. Haftanın ilk gününde reyting savaşları başladı. Birçok iddialı yapımın ilk sırada yer alma mücadelesinde elde edeceği oranlar ve sıralama herkesi meraklandırıyor. Binlerce insan sorgulamalarda bulunarak listelere göz atmak istiyor. Yeni bölümleriyle yayınlanan diziler izleyicilerin karşısına çıkarken yarışmalar eğlendirmeyi sürdürdü. Ana haber bültenleri Türkiye ve dünyadan son dakika haberlerini ekranlara taşıdı.  Reality programlar ülke gündemine damga vurmaya devam etti. Özellikle Esra Erol ve Müge Anlı bu kounda birçok prime time dizisini de geride bırakmayı başarıyor. Bugünün öne çıkanları arasında Survivor, Uyanış: Büyük Selçuklu ve Kağıt Ev var. Peki en çok hangi dizi izlendi? 10 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

24 MAYIS 2021 PAZARTESİ REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

24 Mayıs tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve 20+ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Ancak 24 Mayıs Pazartesi reyting sonuçları henüz belli değil. 10.15-10.30 arasında kamuoyu ile paylaşılacak. Geçen hafta sıralama şu şekildeydi;

TOTAL REYTİNG SONUÇLARI
1 UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU
2 MARAŞLI
3 MÜGE ANLI İLE TATLI SERT
4 SURVİVOR
5 ESRA EROL'DA
6 SELÇUK TEPELİ İLE FOX ANA HABER
7 UYANIŞ: BÜYÜK SELÇUKLU
8 MASUMİYET
9 ATV ANA HABER
10 MARAŞLI


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.