27 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

27 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? sorusunun yanıtı günün en çok araştırılan konularından biri olmayı başardı. Birbirinden hamarat gelinlerin yemekleri ile yarıştığı kayınvalideler ve Safiye Soyman'ın puanlarıyla günün ve haftanın galibini belirlediği programda bugünün kazananı da merak konusu. Peki, 27 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Gelinim Mutfakta'da yeni bir bölün daha ekranlardaki yerini alıyor. Dört takımın amansız rekabetinde bugün üçüncü gün ve adım adım finale doğru gidiliyor. Kendilerine verilen sürede en iyi şekilde günün yemeğini hazırlayacak olan gelinlerin ardından önce Safiye Soyman ardından da kayınvalideler puanlarını vererek çeyrek altının sahibini belirleyecek. 27 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilir ve günü değerlendirebilirsiniz.


 

GELİNİM MUTFAKTA 27 EKİM 2021 ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Damla: 


27 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da dün yayınlanan ikinci bölümde gün toplamında Kaynanalardan 16 puan toplayan gelin Yaren çekilen kura sonucunda 11. çeyrek altınını yakasına takmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.