28 Ağustos at yarışı tahminleri - 28 Ağustos 2021 Cumartesi Ankara ve İzmir At Yarışı hazır kuponlar ve tahminler (izle)

28 Ağustos at yarışı tahminleri - 28 Ağustos 2021 Cumartesi Ankara ve İzmir At Yarışı hazır kuponlar ve tahminler (izle)
Türkiye Jokey Kulübü'nün düzenlediği at yarışlarında hafta ortası başlıyor. İzmir ve başkent Ankara'da düzenlenecek olan koşularla birlikte altılı ganyan severler de araştırmalarını sıklaştırdı. Herkesin amacı para kazanarak kasasını katlamak. Peki, 28 Ağustos 2021 Cumartesi Ankara ve İzmir At Yarışı hazır kuponlar ve tahminleri belli oldu mu? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Türkiye Jokey Kulübü'nün düzenlediği at yarışlarında hafta ortası başlıyor. İzmir ve başkent Ankara'da düzenlenecek olan koşularla birlikte altılı ganyan severler de araştırmalarını sıklaştırdı. Herkesin amacı para kazanarak kasasını katlamak. Peki, 28 Ağustos 2021 Cumartesi Ankara ve İzmir At Yarışı hazır kuponlar ve tahminleri belli oldu mu? Detaylar haberimizde yer alıyor. Cumartesi ve pazar günlerinde devam eden at yarışları binlerce kişi tarafından oynanıyor. Hafta sonunun ilk gününde başkent Ankara'nın yanısıra İzmir'de gerçekleştirilecek koşular herkesi ekran ve internet başına kilitleyecek. Hazır kupon ve banko kupon arayanlar Damga'da araştırmalarda bulunuyor.


 

28 Ağustos Cumartesi Ankara at yarışı tahminleri

Öğlen başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 14:00'te. Son koşu da 18:00'da yapılacak. Ankara at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

28 Ağustos Cumartesi İzmir at yarışı tahminleri

Öğle sonrasında başlayacak olan koşularda ilk yarış saat 16:45'te. Son koşu da 21:00'da yapılacak. İzmir at yarışı tahminleri aşağıda yer alacaktır.

TJK TV HD kanalı güncel 2021 frekans bilgileri TurksatFrekans'ta bulunmaktadır. Kanal frekans bilgilerini girerek TJK TV HD Türksat frekans 2021 bilgileri ile DIGITURK HD T324 isimli pakette yer alan kanal için televizyonunuza veya uydu alıcınıza yükleme yapabilirsiniz.

Kanal İsmi TJK TV HD
Frekans 11180
Polarizasyon H - Yatay
SR 30000
FEC 5/6
Kapsama Batı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.