28 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

28 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok sevilen yarışmalarından biri olarak yeni haftasında da bomba gibi yoluna devam eden Gelinim Mutfakta'da final öncesindeki son gün başladı. Birbirinden iddialı yarışmacıların performanslarını sergilediği programda elde edilecek son puanlar final etabında kaderlerini direkt olarak etkileyecek. Herkesin gözü bugünde. Tüm takımlar hem psikolojik hem de matematiksel anlamda rakiplerine üstünlük kurmak amacında. Peki, 28 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu ha

Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yepyeni bir gün daha ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden hamarat dört gelin ve kayınvalidenin mücadele verdiği zorlu maratonda yarın final etabı gerçekleştirilecek. Ancak öncesinde son günü çok iyi geçirmek isteyen yarışmacılar yine kolları sıvayacak ve ardından da rekabet kaldığı yerden devam edecek. Sadrazam inciği ile gerçekleştirilecek çeyrek altın savaşından kimin galip çıkacak isim de merak konusu. Peki, 28 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 28 EKİM 2021 PERŞEMBE PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Damla: 


28 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da dün yayınlanan ikinci bölümde gün toplamında Kaynanalardan 16 puan toplayan gelin Yaren çekilen kura sonucunda 11. çeyrek altınını yakasına takmayı başardı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.