28 Ekim Perşembe Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle | Esra Erol'da bugün neler oldu?

28 Ekim Perşembe Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle | Esra Erol'da bugün neler oldu?
Reyting rekorları kıran bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Esra Erol'da programında yaşananlar yine ilgiyle seyredilecek. Ele aldığı dosyalarla adından söz ettirmeyi başaran Esra Erol yine televizyondaki yerini alacak. Hatice'nin Sedanur ve oğluna karşı verdiği mücadelede neler olacağı merak konusu. 28 Ekim Perşembe Esra Erol'da izle alternatifleri haberimizde bulunuyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Esra Erol'da yeni bir günde daha izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Esra Erol milyonlarca kişi tarafından seyredilen canlı yayında yine adından söz ettirecek konularla birlikte ülke gündemine oturacak. Son bölümde yaşananların herkesi ekran başına kilitlediği anların ardından sıra bugüne geldi. Hafta ortasında yalşanacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. Esra Erol'da 28 Ekim Perşembe tek parça tekrar yayın izle alternatifleri haberimizde. Siz de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Dün neler oldu?

Hatice Hanım, oğlu kendisine gelirse kabul edeceğini ama asla hırsız gelini kabul etmeyeceğini söyledi. Esra Erol, Sedanur’un başkasının altınını aldığını zaten kabul ettiğini ama Emrullah’ın zaten affettiğini hatırlattı. Hatice Hanım, gelininin 8 aydır oğlunun arkadaşı Mustafa ile konuştuğunu, gelininin geldiği gün mektup yazıp o çocuğa gittiğini, sonra o çocuğun da Sedanur’u alıp annesinin evine götürdüğünü, başından kaynar sular döküldüğünü, aynı zamanda altın da çaldığını, oğlunun hala isteyip istemediğini sordu. Emrullah evliliğe devam edeceğini söyledi. Zürriyet Hanım stüdyoya geldi. Zürriyet Hanım, gelininin bir gün altınlara baktığını, anne altınlarım yok dediğini, önceden Sedanurların kendisine gelip gittiğini, sevdiğini, kahvaltıda “Seda, Aysel ablanın altınları yok, heves edip aldıysan söyle” dediğini, almadım dediğini anlattı. Zürriyet Hanım, her ne kadar Sedanur yok dese de anladığını belirtti.


 

Esra Erol 28 Ekim Perşembe Youtube İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.