29 Aralık salı günü Zuhal Topal’la Sofrada puan durumu | Seda Şahin

29 Aralık salı günü Zuhal Topal’la Sofrada puan durumu | Seda Şahin
FOX TV'nin sevilerek izlenen yarışmalarından Zuhal Topal'la Sofrada'da yepyeni bir gün daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Dün başlayan haftanın ilk yarışmacısı Altın Seyitmyradova hünerlerini sergilemişti. Bugün ise Seda Şahin kayınvalideler ile Zuhal Topal'ın karşısına çıkacak. Güzel yarışmacının performansı merakla bekleniyor. 29 Aralık salı günü Zuhal Topal’la Sofrada puan durumu haberimizde yer alıyor.

Güzel sunucu Zuhal Topal'ın sunumuyla ekranlara gelen yemek yarışmasında ikinci gün yarışmacısı belli oldu. Dün açıklanan sıralamaya göre bugün gelini Semiha Şanlı ile yarışacak olan Seda Şanlı kendisine verilen 2.5 saatlik sürede elinden gelenin en iyisini yaparak 15 bin liranın sahibi olabilmek adına mücadele verecek. Yapacağı yemekler kadar sunumları da belirleyici rol üstlenecek genç yarışmacı aynı zamanda psikolojilk bir savaş da verecek. 29 Aralık salı günü Zuhal Topal’la Sofrada puan durumu haberimizde yer alıyor.


Seda Şahin'in menüsü

Bugün yarışarak kendi gününü geçirecek olan Seda Şahin'in menüsü merak ediliyordu. Haftanın yemeği olarak belirlenen Karadeniz lezzeti hamsikuşunun yanısıra hazırlayacağı lezzetleri de sıralayan Türkmen gelinin bakalım kendisini birinci sıraya yazdırabilecek performansa imza atabilecek mi... İşte Seda Şahin'in menüsü

seda şahin


Seda Şahin kaç puan aldı?

FOX TV'de bugün yayınlanacak olan bölümde Türkiye'ye adını kanıtlamak ve 15 bin lirayı almak isteyen Seda Şahin'in performansı yarınki kaderini belirleyecek. Kayınvalidelerin vereceği puanların toplamı finalde onu bir adım çıkarabilir. Ayrıca Zuhal Topal kaç puan verdi? sorusunun yanıtı da merak konusu. Bİlindiği üzere güzel sunucu birkaç haftadır puanlarını finalde açıklıyor ve birinci böyle belli oluyor. Şahin'in ödülü kazanabilmesi için Topal'ın da gözüne girmesi gerekiyor. Bu sebeple de dikkatli ve çabuk olması onun puanların lehine kullanmasına aracılık edecek.
 

Zuhal Topal'la Sofrada 29 Aralık Salı puan tablosu
Puanlar açıklandıktan sonra haberimizde yer alacaktır.

















Zuhal Topal'la Sofrada Suzan Gökmenler

Zuhal Topal'la Sofrada Gül Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Gülşen Genç

Zuhal Topal'la Sofrada Hülya Karaca Ataş

Zuhal Topal'la Sofrada Büşra Marhan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.