29 Ekim Cuma Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle

29 Ekim Cuma Esra Erol'da tek parça tamamını full Youtube izle
Sunuculuktaki başarısı ile izleyenleri ekran başına kilitlemeyi sürdüren Esra Erol, kendi adını taşıyan programı ile yeni haftayı noktalıyor. Öğle saatlerini akşama bağlayan canlı yayında yine birbirinden ilginç konuları işleyecek, dosyaları açacak ve skandalları ortaya çıakracak başarılı sunucu yeni bilgileri de anbean aktaracak. Seyirciler de yayını izlemek adına araştırmalarda bulunuyor. 29 Ekim Cuma Esra Erol'da izle alternatifleri haberimizde bulunuyor. Sizler de programa dair yorumlarınızı yazabilirsi

Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Esra Erol'da yeni bir günde daha izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Esra Erol milyonlarca kişi tarafından seyredilen canlı yayında yine adından söz ettirecek konularla birlikte ülke gündemine oturacak. Son bölümde yaşananların herkesi ekran başına kilitlediği anların ardından sıra bugüne geldi. Hafta ortasında yalşanacaklar sabırsızlıkla bekleniyor. Esra Erol'da 29 Ekim Cuma tek parça tekrar yayın izle alternatifleri haberimizde. Siz de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Dün neler oldu?

Ümit Hanım, nereye başvurduysa sonuç alamadığını, kızı Gülseren Apaydın’ın nerede olduğunu bildiğini ama kızını alamadığını, kızının hayatımı yaşayacağım, kendi ayaklarımın üzerinde duracağım dediğini ama bunun özgürlük olmadığını söyledi. Esra Erol, Ahmet Bey’in 22 yıllık eşim 8 Ekim’de beni terk etti dediğini söyledi. Ahmet Bey, eşinde bir mesaj yakaladığını, eşi Dilek Bozyel’in bana zaman ver dediğini belirtti. Ahmet Bey, yufka dükkanı işlettiklerini, akrabası kasap Ali isimli kişinin yardımcı olacağım dediğini ama lanet olsun ki yuvasının yıkıldığını söyledi.


 

Esra Erol 29 Ekim Cuma Youtube İzle

Dobra yorumlarıyla ekranlara damga vuran Esra Erol, tüm olayları ele almayı sürdürüyor. ATV'de yayınlanan programı izleyiciler tekrar izlemek istiyor. Gözden kaçan noktaları incelemek, bilgi sahibi olunan konularda ihbar hattına akış sağlamak isteyenler Esra Erol'da Youtube izle seçeneği ile programı seyrediyor. ATV Youtube kanalı ve Esra Erol'da Youtube kanalı üzerinden yayınları seyredebilirsiniz.

esra erol öykü kimdir
 

esra erol öykü

esra erol'da gamze erdem

esra erol'da avukat hülya kuran

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.