29 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu

29 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da bugün yeni haftaya nokta konuluyor. Birbirinden iddialı dört takımda bulunan gelin ve kayınvalidenin verdikleri mücadelede artık son kez mutfağa girilecek ve puanlar verilecek. Ardından da sıralamalar belli olacak. Oluşacak puan durumuna göre bir takım veda ederken diğeri ise beş bileziğin sahibi olarak mutluluk yaşayacak. Peki, 29 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberim

Kanal D ekranlarında yer alan bölümleri ile izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren Gelinim Mutfakta'da bir hafta daha sonlanıyor. Her anında lezzet savaşı verilen ve çeyrek altınların yanı sıra beş bilezik için de kolların sıvandığı programda yine heyecan sürüyor. Hafta başından bu yana devam eden rekabette en yüksek puanı almaya çalışacak dört gelin ve kayınvalidenin amansız mücadelesi herkesi ekran kilitleyecek. Son günde puanlar birbirine çok yakın ve dengeler her an değişebilir. Yaren 61 puanla ilk sırada. İkinci basamakta 56 puanlı Yeşim var. Aslıhan ise 50 puanla üçüncü. 48 puanı bulunan Damla ile yarışmada kalma mücadelesi verecek. Yeşim de bu ikiliye dahil olabilir. Peki, 29 Ekim Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu, kim elendi? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 29 EKİM 2021 CUMA PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Damla: 


29 EKİM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU? KİM ELENDİ?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da dün yayınlanan dördüncü bölümde gün toplamında kaynanalar ve Safiye Soyman'dan en yüksek puan alan isim Yeşim'di ve çeyrek altının sahibi oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.