29 Kasım - 3 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? (Aysun, Merve, Semih ve Oktay)

29 Kasım - 3 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? (Aysun, Merve, Semih ve Oktay)
Türkiye'nin en çok seyredilen günlük yemek yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası bugün ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının kozlarını paylaşacağı zorlu haftada hangi isimlerin olacağı da merak konusuydu. Seyirciler de yarışacak yarışmacıları öğrenmek ve onları tanımak istiyor. Bu hafta 15 bin liranın sahibi olmak isteyenler Aysun, Merve, Semih, Merve ve Oktay olarak açıklandı. Peki, 29 Kasım - 3 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları Merve, Aysun, Merve, Sem

Binlerce kişi tarafından izlenmeye devam eden ve bugün 12'inci haftasına başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz TV8'deki yerini alıyor. Öğle saatlerinden akşam yayınlanan yarışmalara kadar büyük bir heyecan yaşatan programda bu haftanın yarışmacıları da merak konusu haline geldi. Geride kalan beş günün ardından bugünkü yarışmacılar da araştırılarak öğrenilmek ve tanınmak isteniyor. O isimler de belli oldu. Peki, 29 Kasım - 4 Aralık 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Detaylar haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

 

Zuhal Topal'la Yemekteyiz 29 Kasım - 3 Aralık yarışmacıları kimdir?

Yasin Kızıldağ'ın birinciliği sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman dün yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Merve, Aysun, Merve, Semih ve Oktay 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 29 Kasım - 4 Aralık 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Merve Abbasoğlu

zuhal topal'la yemekteyiz merve abbasoğlu kimdir


Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar fotoğrafları

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Çiğdem Tuana Yaşar kimdir

Aysun Kılıç: Haftanın ilk yarışmacısı olan Aysun Kılıç 11 yıldır kayınvalidesi ile yaşıyor. Evli. İlk gün performansıyla haftanın en iyisi olmak istiyor.

Semih: Giydiği mevye temalı gömlek ve taktığı şapka ile herkesin dikkatini çeken Semih, Aysun'un mutfağına girip kontrolde bulundu, Oktay ile de tartışmaya girdi. Aysun'a "Kazın yürek tarafını mı verdiniz?" sorusunu sordu.

Oktay: Aysun'un yaptığı kaz eti için "Önce kaz etini biliyor mu sorusunu sormak lazım" dedi. Sofrada da kendisini durdurmaya çalışan Semih için de "Çok konuşacaksan biz gidelim" çıkışında bulundu.

Merve: Kaz etinin koktuğunu ifade eden Merve, menüyü de beğenmedi. 'Sanki bir arkadaşım çaya geliyor da öyle bir menü yani" iddiasında bulundu.

Merve: Haftanın bir diğer Merve isimli yarışmacısı fragmanda çok sessizdi. Sadece kaz etinin kokmadığıını söylerken görüntülendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.