29 Kasım Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle

29 Kasım Pazartesi Müge Anlı ile Tatlı Sert izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle
Türkiye'nin en çıok seyredilen sabah programı olarak yayın hayatına devam eden Müge Anlı ile Tatlı Sert'in yeni haftasının ilk bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden çarpıcı dosyaları ele alan ve onları çözmeye çalışan Müge Anlı yine ilgiyle seyredilecek. Kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Kasım Pazartesi ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifleri haberimizde.

Müge Anlı her gün çarpıcı olayları ele alıyor. Çözüme kavuşturmak için de ekibiyle olan gücünü ortaya koyup herkesi sevindirmeye çalışıyor. Yıllardır devam eden yayın maratonunda pek çok aileyi ve vatandaşı sevindiren başarılı gazeteci ve takım arkadaşları bugün de yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkı ve birçok alandaki iyilikleri ile de gündemde olan Anlı, bugün de pür dikkat izlenecek. Programın son bölümünde Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! 15 yaşındaki İsmihan Ceylan bir aydır kayıp. Müge Anlı İsmihan’ın 32 gündür haber alınamadığını, İlyas Yaman tarafından ailenin kaçırıldığını düşündüğünü, biz çocuğumuzu okutacaktık dediğini aktardı. İsmihan’ın annesi Bilgay Hanım, İlyas’ın ailesinin ulaşmadığını, hiç haber olmadığını, kızının evlendirilmeye çalışıldığını ama kızının daha 15 yaşındaki olduğunu söyledi. Bir çocuk annesi Ekin Gökçe öldürüldü. Ekin’in annesi Nermin Hanım, kızının 17 yaşında evlendiğini, 19 yaşında anne olduğunu, kızının da 15 yaşında istendiğini, vermediğini, kızının liseyi bitirmediğini, kızının eşi Selçuk Bey’in kızından vazgeçmediğini söyledi. Nermin Hanım, damadının da 2019 yılında öldürüldüğünü belirterek damadını öldüren kişilerin kızını öldürdüğünü düşündüğünü ifade etti. Türkücü sevgili paraları geri verecek mi? Cüneyt Bey, Safiye Hanım kendisine araba al dediğini, o sebeple aldığını, Sülün Osman gibi olduğunu, çok ağrına gittiğini, kimseyi dolandırmadığını belirtti. Müge Anlı, Cüneyt Bey’e senin Safiye ile ne işin var deyince Cüneyt Bey, Safiye Hanım’ın kendisinin alkollü halinden faydalandığını iddia etti. Sevgilisine evini verdi, oğlunun eğitim parasını ödemedi mi? Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da atv'de!


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 29 Kasım Pazartesi izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 0 535 663 52 52'dir.

ı olabilir. Ali ve Duygu ise giderek yakınlaşıyor.


 

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.