29 Temmuz 2021 Perşembe Ankara ve Kocaeli At Yarışı Programı Tahminleri ve Bülteni (izle)

29 Temmuz 2021 Perşembe Ankara ve Kocaeli At Yarışı Programı Tahminleri ve Bülteni (izle)
Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen ve her gün büyük bir heyecan sahne olan at yarışlarında haftanın dördüncü günü başlıyor. Birbirinden iddialı ve bir o kadar da önemli atların jokeyleri ile birlikte finiş çizgisini ilk sırada görebilmek adına girecekleri mücadelede yarış severler de kendilerine en çok para kazandıracak tahminleri elde etmek istiyor. 29 Temmuz 2021 Perşembe Ankara ve Kocaeli At Yarışı Programı Tahminleri ve Bülteni haberimizde yer alıyor. Bol şanslar dileriz.

29 Temmuz at yarışı tahminleri sabırsızlıkla araştırılıyor. Türkiye Jokey Kulübü tarafından düzenlenen at yarışlarında haftanın dördüncü günü başlıyor. Pazartesiden bu yana devam eden maratonda binlerce kişi hem televizyon hem de internet karşısında sorgulamalar gerçekleştirerek para kazanmak istiyor.  At Yarışı için her gün binlerce kupon oluşturuluyor, tahminler yapılıyor ve yorumlar yazılıyor. Yarın Kocaeli ve Ankara'da koşulması planlanan yarışlar için hazırlıklarımız tamamlandı, istatistikler çıkarıldı ve tüm bilgilerle karşınızdayız. DAMGA'da yer alan kazanma yüzdesi yüksek tahminlerle siz değerli okuyucularımıza bankoya yakın değerler veriyoruz. Haberimizde okuyacağınız tahminler üzerinden sizler de kuponlar oluşturabilir ve at yarışlarındaki kazancınızı artırabilirsiniz.


29 Temmuz Perşembe at yarışları saat kaçta?

Haftanın dördüncü gününde koşulacak olan Ankara yarışları 14.30'da başlayacak ve 18.00'de sona erecek. Kocaeli'de ise yarışlar 17.15'te başlayıp 21.30'da tamamlanacak. Yarışları TAY TV ve TJK TV'den canlı olarak izleyebilirsiniz.

29 Temmuz Perşembe Kocaeli at yarışları tahminleri

Tahminler hazırlanıyor. Haberimize eklenecek.

29 Temmuz Perşembe Ankara at yarışları tahminleri

Tahminler hazırlanıyor. Haberimize eklenecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.