3 Kasım Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

3 Kasım Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Kanal D'de yayınlanmaya devam eden ve her bölümüyle adından söz ettirmeyi sürdüren Gelinim Mutfakta'da hafta ortası heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı dört takımın mücadelesinde yine nefesler tutuldu. Ratatuy hazırlanarak girilecek altın rekabetinde alınacak puanlar ve günün sonundaki sıralama merak konusu. Binlerce kişi tarafından izlenecek olan yeni bölüm şimdiden büyük bir ilgiyle bekleniyor. Peki, 3 Kasım Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer al

Bu hafta Mehmet Ali Erbil'in sunumuyla izleyicilerin karşısına çıkan Gelinim Mutfakta'da heyecan verici rekabet devam ediyor. Üçüncü günde gelinler yemeklerini hazırlayacak, kayınvalideler ve ünlü sunucu puanlayacak. Gün sonunda şekillenecek puan tablosu ve sıralama ile birlikte birinci de açıklanacak. İki günde elde edilen puanların ardından bugün de kritik önem taşıyor. Sebebi ise telafi şansının giderek azalması. Yarışmacılar geride kalmamak adına en iyisini yapmak zorunda. Peki, 3 Kasım Çarşamba Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor. Sizler de bölüme dair yorumları haberimize yazabilirsiniz.


 

GELİNİM MUTFAKTA 3 KASIM ÇARŞAMBA PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Havvanur


3 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da dün yayınlanan ikinci bölümde rakiplerine fark atan Aslıhan çeyrek altının sahibi oldu. 22 puan alan güzel yarışmacıyı 15 puanla Yeşim takip etti. 9 puan alan Havvanur ile 8 puan elde eden Yaren son sıralardaydı. Havvanur ilk iki gündeki performansı ile yola devam ederse elenecek gibi gözüküyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.