30 Kasım Salı Müge Anlı ile Tatlı Sert izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle

30 Kasım Salı Müge Anlı ile Tatlı Sert izle | ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle
30 Kasım Salı Müge Anlı ile Tatlı Sert izle seçenekleri ile karşınızdayız. Türkiye'nin rekorlar kıran sabah programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yepyeni bir gün daha başlıyor. Kritik dosyalar, gündeme damga vuran olaylar ve ağızları açık bırakan dosyalarla birlikte yeni bir bölün daha seyircilerle buluşacak. Güzel sunucu Müge Anlı da ilgiyle seyredilecek. Kaçıranlar ya da yeniden izlemek isteyenler için Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Kasım Salı ATV canlı yayın, Youtube, tekrar ve kesintisiz izle alternatifler

Müge Anlı her gün çarpıcı olayları ele alıyor. Çözüme kavuşturmak için de ekibiyle olan gücünü ortaya koyup herkesi sevindirmeye çalışıyor. Yıllardır devam eden yayın maratonunda pek çok aileyi ve vatandaşı sevindiren başarılı gazeteci ve takım arkadaşları bugün de yine izleyicilerin karşısına çıkacak. Yaptığı yardım kampanyaları, sosyal sorumluluk projelerine sunduğu katkı ve birçok alandaki iyilikleri ile de gündemde olan Anlı, bugün de pür dikkat izlenecek. Programın son bölümünde Müge Anlı ile Tatlı Sert kesintisiz izle! 4 çocuk annesi Yeliz Kibiz'e ne oldu? Yadigar Bey, eve gittiğinde Yeliz Hanım’ın olmadığını gördüğünü, evden 3 bilezik, bir küpe, yüzük vs. olduğunu, onları da götürdüğünü fark ettiğini, ama altınların umurunda olmadığını, canının sağ olduğunu bilmek istediğini, bir kere de Cuma günü evden kaçtığını anladığında Silivri’de bulduğunu söyledi. Yadigar Bey, Yeliz Hanım’a bir şey yapmadığını, Yeliz Hanım’ın psikolojik sıkıntıları olduğunu, duvarlarla konuştuğunu, doktora da götürdüğünü ama ilaç kullanmadığını, aynı zamanda Yeliz Hanım’ın kanser hastası olduğunu dile getirdi. Yeliz Hanım'ı gören kişi canlı yayında... Burcu Hanım, 2 senedir Silivri’de oturduğunu, Yeliz Hanım’ın her gün Silivri sahildeki kafelerde dilendiğini, bu kadının dikkatini çektiğini zira elinde hep tütün mamulü olduğunu, en son 10 gün önce Silivri sahilde gördüğünü söyledi. Sevgilisini aramaya geldi, suç makinesi çıktı. Müge Anlı, Yadigar Bey’in İstanbul’da kendisini kamu görevlisi olarak tanıtarak dolandırıcılık, 2019 Küçükçekmece’de suç uydurma, 2019 Pendik dolandırıcılık, 2019 Sultanbeyli dolandırıcılık olduğunu okudu. Yadigar Bey, Silivri’de kavga ettiğini, kavgadan içeri girdiğini söyledikten sonra Müge Anlı bir de cinsel taciz ve hürriyetten yoksun kılma olduğunu vurguladı. Yadigar Bey öyle bir suçu olmadığını savundu. Sevda Kılıç'a 11 gündür ulaşılamıyor... Kayıp kadının evde bulunan garip mektubu... Müge Anlı ile Tatlı Sert hafta içi her gün saat 10.00'da atv'de!


 

Müge Anlı ile Tatlı Sert 30 Kasım Salı izle 

Araştırmacı gazeteci Müge Anlı stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Anlı, bugün de dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. ATV'de yayınlanan Tatlı Sert programını internetten www.atv.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz.

 

Müge Anlı ile Tatlı Sert telefon numarası başvuru hattı

Televizyonda ele alınan konularla ilgili olarak görüşlerinizi ve bildiklerinizi paylaşmak istiyorsanız Müge Anlı ile Tatlı Sert ekibine Wahtsapp üzerinden ulaşabilirsiniz. Numarası 0 535 663 52 52'dir.

ı olabilir. Ali ve Duygu ise giderek yakınlaşıyor.


 

müge anlı erdal özkaya fetö

müge anlı'ya fetö şoku

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.