4 Kasım Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

4 Kasım Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Gelinim Mutfakta'da yeni gün heyecanı başlıyor. Hafta finali öncesindeki son günde gelinler yemeklerini hazırlayarak birincilik mücadelesinin verildiği programda yaşanacaklar da sabırsızlıkla bekleniyor. Her anı büyük çekişmeye sahne olan zorlu maratonun gün sonundaki sıralama merak konusu. Peki, 4 Kasım Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Mehmet Ali Erbil'in üstlendiği Gelinim Mutfakta'nın yeni bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı gelinlerin hamaratlıklarını ortaya koyduğu, kayınvalidelerin puanlarıyla günün kaderini belirlediği programda sultan çanağlı hazırlanacak. Gelinlerin kendilerine verilen malzemelerle birlikte en yüksek puanları alabilmek adına girişecekleri rekabet sonrasında oluşacak sıralama merak konusu. Hafta finali öncesindeki her fazla puan beş altın bileziğe bir adım daha yaklaşmak demek. Peki, 4 Kasım Perşembe Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 4 KASIM PERŞEMBE PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Havvanur


4 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da dün yayınlanan üçüncü bölümde 16 puan alan Yaren bir kez daha çeyrek altının sahibi olmuştu. 11 puanlı Havvanur buna rağlmen rakiplerinin bir hayli gerisinde kaldı. Aslıhan 8, Yeşim ise 7 puan aldı. Şu an lider 45 puanlı Aslıhan.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.