5 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

5 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olarak yayın hayatına devam eden ve kısa süre sonra 8'inci kez dalya diyecek Gelinim Mutfakta'da haftanın son günü. Birbirinden iddialı yarışmacının performanslarını sergilediği maratonun son bölümünde kazanan ve elenen takımlar belli olacak. Peki, 5 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Bu hafta sunuculuk koltuğuna Mehmet Ali Erbil'in oturduğu Gelinim Mutfakta'nın yeni haftasındaki son bölümü ekranlardaki yerini alıyor. Dört gelin ve kayınvalidenin mücadele verip beş altın bilezik sahibi olmaya çalıştığı zorlu martonun beşinci gününde nefesler tutuldu. Önce gün birincisi ardından haftanın kazananı açıklanacak. En son ise bir takım programa veda edecek. Gelinlerin kendilerine verilen malzemelerle birlikte en yüksek puanları alabilmek adına girişecekleri rekabet sonrasında oluşacak sıralama merak konusu. Hafta finali etabı öncesindeki her fazla puan beş altın bileziğe bir adım daha yaklaşmak demek. Peki, 5 Kasım Cuma Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

GELİNİM MUTFAKTA 5 KASIM CUMA PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Havvanur


5 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da dün yayınlanan dördüncü bölümde Aslıhan 18 puan alarak rakipleri ile arasındaki farkı açtı. Yeşim 15 puanla 56 puan alıp ikinci sıraya yerleşti. yaren 11'de kalarak 53 puanla üçüncü oldu. Havvanur kötü performansını devam ettirdi ve bugün muhtemelen elenecek. 34 puanı var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.