Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları 6 Aralık - 10 Aralık 2021 kimdir? (Beyza Nur, Funda, Esra, Furkan ve Soner Tan)

Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları 6 Aralık - 10 Aralık 2021 kimdir? (Beyza Nur, Funda, Esra, Furkan ve Soner Tan)
TV8 ekranlarında yayınlanan ve her bölümü izleyicileri televizyon başına kilitleyen Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni haftası da nefes kesecek. Birbirinden iddialı yarışmacıların kim olduğuna dair araştırmalar cuma gününden başladı ve devam ediyor. Bu hafta Beyza Nur, Funda, Esra, Furkan ve Soner Tan ter dökecek. Peki, 6 Aralık - 10 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Beyza Nur, Funda, Esra, Furkan ve Soner Tan hakkındaki bilgiler haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Aysun Kılıç'ın birinciliği ile tamamlanan 12'inci haftanın ardından Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni bir heyecan daha başlıyor. Pazartesiden cumaya kadar ekranlardaki yerini alacak korakor mücadelede ter dökecek isimler belli oldu. Buna göre beş yarışmacı cuma günü verilecek olan 15 bin lirayı kazanabilmek adına mutfakta yer alacak. Yayınlanan fragmanda da kıran kırana bir maraton olacağının sinyalleri verildi. Peki, 6 Aralık - 10 Aralık Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Yeni haftadaki isimler hakkındaki bilgiler haberimizde. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6-10 Aralık yarışmacıları kimdir?

Geçen hafta açıklanan birinciliğin sonrasında bugün başlayan yeni haftanın yarışmacılarının yer aldığı fragman dün yayınlandı. Instagram hesabından paylaşılan görüntülerde beş isim ciddi bir rekabete dahil olduklarını gösterdi. Beyza Nur, Funda, Esra, Furkan ve Soner Tan 15 bin lira için kolları sıvayacak. Kendilerinin alacakları puanlar da ayrı bir merak konusu. 6-10 Aralık 2021 Zuhal Topal'la Yemekteyiz yarışmacıları kimdir? Okuyucularımız için derledik...




Beyza Nur Uzun: Bu haftanın ilk yarışmacısı olarak yayınlanan bölümde ter dökecek genç yarışmacı enerjisi ile herkesi kendine hayran bıraktı. Kimileri eleştirse de büyük destek gördü. Şimdiden yemeklerine laf ettirmeyeceği aşikar.


beyza nur uzun


Funda Arslan: Sarı saçları ve boynundaki dövmesiyle adından söz ettirecek olan Funda Arslan, fragmanda da Büşra Nur Uzun'a yaptığı çıkışla ön plandaydı. Haftanın performansı en çok merak edilen yarışmacılarından biri oldu.


Funda Arslan


Esra Gülşah Bitirim: Fragmanda çok fazla görünmedi. O da beş gün boyunca rakiplerini geride bırakabilmek için mücadele verecek. Köpeği ile mutlu bir hayatı var. Onu çok seviyor.


Soner Tan Tığlı: Uluslar arası ticaret ile uğraşan Soner Tan, haftanın iki erkek yarışmacısından biri. Youtube'daki yayınlarla adından sıkça söz ettiren Tığlı, ünlü konuklarıyla izleyiciler tarafından ilgiyle takip edilecek.

soner tan tığlı

Furkan Bozkurt: Şehir plancısı olan Furkan Bozkurt da bu hafta performansıyla 15 bin lirayı kazanmak amacında.

furkan bozkurt
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.