8 Ekim Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Recep Uçar kaç puan aldı

8 Ekim Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Recep Uçar kaç puan aldı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olan En Hamarat Benim'de bir hafta daha sona eriyor. Pazartesi günü başlayan ve finaliyle nefes kesecek yarışmada Recep Uçar önce temizlik ardından da yemekleriyle birincilik mücadelesi verecek. Ardından da Kadir Ezildi puanlarını açıklayacak ve 15 bin liranın sahibi açıklanacak. Peki, Peki, 8 Ekim Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Recep Uçar kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Sunuculuğunu Kadir Ezildi'nin yaptığı En Hamarat Benim'de bir hafta daha tamamlanıyor. Birbirinden iddialı isimlerin yarıştığı ve amansız bir rekabete sahne olan zorlu maratonda yarışacak son isim Recep Uçar. Pazartesiden bu yana Selma Baltacı Gürbüz, Edanur Aksu, Melike Köprücü ve Gönül Hayal yarıştı. Gözler ise yarına çevrildi. 15 bin liranın sahibini bulacağı yarışmanın finalinde yarışacak olan genç yarışmacı büyük ödülle birlikte evine gitmek amacında. Bunun için çok çalışması gerekiyor. Peki, 8 Ekim Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Recep Uçar kaç puan aldı? Detaylar haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Recep'in menüsü

Programın 40. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Recep Uçar'ın alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Sebebi ise hafta finalinde yarışıyor olması. Dört gündür yarışan isimleri geride bırakmak adına kolları sıvayacak olan genç yarışmacının fragmandaki tavırları da çok neşeliydi. Dopdolu bir bölüm seyircileri bkeliyor. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak Uçar'ın menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Recep


 

En Hamarat Benim Recep kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Recep'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Kastamonulu yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.