Akıncı 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı beğenildi mi

Akıncı 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı beğenildi mi
ATV ekranlarında yılın ilk günü yepyeni bir dizi ile başlıyor. Bu sezon yayın hayatına başlayan Akıncı ilk kez izleyicilerin karşısına çıkacak. Bugün alacağı oranlar da yayın hayatını şekillendirecek gibi gözüküyor. Peki, Akıncı 1. bölüm reyting sonuçları nasıl oluştu? Dizi izlendi mi tutar mı beğenildi mi? İşte detaylar...

Yapımını NTC Medya'nın, yapımcılığını Mehmet Yiğit Alp'in, proje tasarımını Hakan Kandal'ın, yönetmenliğini ise Veli Çelik'in üstlendiği Akıncı dizisi bugün ilk kez ATV ekranlarında yayınlanacak. Köklerini Osmanlı tarihinden alan modern bir kahramanın günümüzdeki zorlu mücadelesini anlatan Akıncı dizisinin ilk günkü performansı da merak konusu oldu. İzlenme oranlarına göre yayaın hayatının da nasıl şekilleneceği konusunda tahminler yapılacak yeni yapım hakkında fikir verecek yüzdeler bekleniyor. Peki, Akıncı 1. bölüm reyting sonuçları nasıl oluştu? Dizi izlendi mi tutar mı beğenildi mi? İşte detaylar...


Akıncı oyuncu kadrosu

Başrollerini Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi'nin paylaştığı, Yıldıray Şahinler, Tolga Tekin, Erkan Bektaş, Sermet Yeşil, Didem İnselel, Serhan Onat, Atakan Hoşgören, Ayça Erturan, Müge Boz, Berrin Arısoy, Berrak Kuş, Yılmaz Bayraktar, Ercü Turan, Deren Talu gibi isimlerin oynadığı Akıncı; şehrini ve insanlarını canı pahasına koruyan bir kahramanın hikayesini ekrana taşıyacak.


 

Akıncı 1. bölüm özeti

Suç dünyasına karşı amansız bir mücadele yürüten Akıncı, terör örgütlerine İstanbul'da yapılacak silah teslimatını haber aldığında bu duruma müdahale etmek ister. Orhan, topladığı istihbaratla ona bu 'bıçak sırtı' operasyonda yardımcı olur. Üç yıldır Akıncı ile ilgili yaptığı haberlerle tanınan ve onun gerçek kimliğine ulaşmaya çalışan gazeteci Nergis Emiroğlu da hem haberin hem de Akıncı'nın peşindedir. Akıncı bir yandan silah teslimatını durdurmaya çalışırken bir yandan da ülkede birçok yasadışı faaliyetin arkasında olan örgütün Türkiye'deki bağlantılarının kim olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Akıncı'yı yakalamak ve adalete teslim etmek isteyen Terörle Mücadele Şube Müdürü Kemal Günay'ın başında şimdi başka bir bela vardır: Ele avuca sığmayan, başına buyruk çalışmayı seven Komiser Cüneyt bizzat Akıncı dosyasında görev almak üzere İstanbul'a çağrılmıştır.


​​​​​​​


​​​​​​​Akıncı 1. bölüm reyting sonuçları

Bugünden itibaren cuma günleri yayınlanacak olan dizi, Hercai'den sonra istim üzerinde. Yapımın kalıcılığını belirleyecek oranların ne derece tatmin edeceği merak konusu. Bu hafta yeni yıl sebebiyle Arka Sokaklar'ın yayınlanmayacak olması belki şanslarını artırabilir ancak Masterchef Türkiye ve Kırmızı Oda yeni bölümleriyle ekranlardaki yerini alacak. Buradan sıyrılabilirse dizinin önü açık. Eğer başaramazsa kısa sürede final gelebilir. Reyting sonuçları 10.15-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum