Akıncı 9. bölüm tek parça full Youtube izle | Akıncı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Akıncı 9. bölüm tek parça full Youtube izle | Akıncı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Yeni yılın ilk dizilerinden Akıncı'da 9. bölüm heyecanı yaşanıyor. Dizide yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. İzlemek amacında olanlar için de birçok alternatif söz konusu. ATV'nin yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Akıncı 9. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Akıncı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar... İyi seyirler dileriz.

Cuma akşamlarının zirve adaylarından Akıncı dizisi yeni bölümüyle 26 Şubat 2021 Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Şükrü Özyıldız ve Büşra Develi başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Akıncı'nun yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Akıncı 9. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Akıncı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


 

Akıncı 9. bölüm özeti

Kemal'in hastane çatışmasında Yasemin'i kurtarması, başta durumu gören Fatih olmak üzere herkesin gündemi olur. Kemal sırrını korumaya çalışırken bocalamaya başlar. Üstelik Cüneyt de bu sırrın peşindedir. Nergis, annesiyle ilgili edindiği ipuçlarının izini sürer. İpuçları onu hiç beklemediği bir kişiye ulaştırırken Lukas'la ilgili beklenmedik bir gelişme Cüneyt ve Köksal'ın gündemini değiştirir. Akıncı, Nergis'in haber yaptığı olayın sorumlularıyla kendi yöntemleriyle hesaplaşırken Nergis Akıncı'ya büyük bir itirafta bulunur.



Akıncı reyyan


ATV Akıncı 59. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Akıncı 9. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Akıncı'ın 9. bölümünü atv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Akıncı 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

ATV'nin fenomen dizisi Akıncı 10. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa atv.com.tr ve ATV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.