Akrep 13. bölüm tek parça STAR TV izle | Akrep 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Akrep 13. bölüm tek parça STAR TV izle | Akrep 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı
STAR TV'de yayınlanan ve her hafta izleyicilerini ekran karşısına kilitleyen Akrep'te yeni bir bölüm daha başlıyor. Dizinin ekranlara gelen son bölümünde gözler bir sonraki bölüme çevrilmişti ve herkes sabırsızlıkla bugünü bekliyordu. Yaşanacaklar da merakla araştırılıyor ve öğrenilmek isteniyor. Akrep 13. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca Akrep 14. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

STAR TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Akrep'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Akrep 13. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Akrep 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.


 


Akrep 13. bölüm özeti

Perihan’ın Merve’yi eve getirmesi herkesin tepkisini alır. Özellikle Duru, annesini katilinin kızı ile aynı evde yaşamak istemediğini söyleyerek Perihan’la kavga eder ve bir seçim yapmasını ister. Perihan’dan istediği yanıtı alamayan Duru, hamile olduğunu ve Hakan’la evleneceklerini açıklayarak herkesi şoke eder. Ferda hapishanede saldırıya uğrayınca azmettiricinin Perihan olduğunu düşünen Ayşem suç duyurusunda bulunur. Ailesini bir arada tutmaya çalışan Perihan, bu haberle şok olur ve Ferda’nın durumuna üzülür. Merve, haberi alınca hastaneye koşar ancak Ferda’nın tüm çabasına rağmen annesini affetmez. İyileştikten sonra hapishaneye dönen Ferda kendisine saldıran mahkumdan saldırının arkasında kimin olduğunu öğrendiğinde şok olur. Ferda nihayet hapisten çıktığında yıllardır görmediği ve unutmak istediği, geçmişin hesabını sormaya kararlı Ahmet’le karşı karşıya kalır. 


STAR TV Akrep 13. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Akrep 13. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Akrep'in 13. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Akrep 14. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Akrep'in 14. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.