Akrep 3. bölüm tek parça, full, Youtube ve STAR TV izle | Akrep 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Akrep 3. bölüm tek parça, full, Youtube ve STAR TV izle | Akrep 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Yayınlanan bölümleriyle önemli oranlar elde ederek zirveye oynayan Akrep bugün de izleyicisiyle buluşuyor. Önemli oyuncuları kadrosunda barındıran ve senaryosuyla da iddialı olan yapım bugün de ilgiyle seyredillecek. Akrep 3. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca Akrep 4. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

STAR TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Akrep'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Akrep 3. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Akrep 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.


 


Akrep 3. bölüm özeti

Ferda, Fikret’in sorgulamaları karşısında atağa geçer ve Fikret’i suçlamaya başlar. Ferda’nın manipülasyonu karşısında Fikret geri adım atıp özür diler. Hastanede olayların kontrolünü kaybetmenin gerginliğini yaşayan Perihan, bir de Hacer’den Ferda’nın evine geldiğini öğrenince, harekete geçer! Kendi evine gizlice giren Perihan; Fikret’e, Ferda’nın gerçek yüzünü göstermek için adeta bir ajan ibi çalışır! Evdeki bebek kamerasını gizli kamera olarak kullanacağı bir oyun kurar! Fikret, yeniden Berna’nın öldürüldüğünden şüphelenmeye başlar. Berna’nın öldüğü gün Aras ve Ferda’nın hangi hastanede olduğunu araştırır. Ferda, Fikret’i geri kazanmak için yeni bir hamle yapar ve onu Sapanca’daki eve getirir. Perihan, Fikret’in Ferda’nın yörüngesinden çıkamayacağını anlayınca, Ferda’yı kendi silahıyla vurmaya karar verir ve Merve’yi alarak Sapanca’ya gider! Tüm bu olup biten, hepsinin aklını karıştırır! Neler olup bittiğini öğrenmek için daha çok soru sormaya başlarlar! Aras ise tamamen paniklemiş bir hale gelir.


STAR TV Akrep 3. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Akrep 3. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Akrep'in 3. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Akrep 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Akrep'in 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.