Akrep 6. bölüm tek parça STAR TV izle | Akrep 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Akrep 6. bölüm tek parça STAR TV izle | Akrep 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı
STAR TV ekranlarında başladığı yayın hayatında çok sevilen Akrep'te yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden ünlü oyuncuların bulunduğu kadrosuyla iddialı senaryosu izleyicilerin dikkatini çeken dizide neler yaşanacağı merak konusu. Olanların sabırsızlıkla beklendiği günde seyirciler araştırmalara başladı. Akrep 6. bölüm full tek parça HD izle seçenekleri haberimizde. Ayrıca Akrep 7. bölüm fragmanı da detaylarda yer alıyor... İyi seyirler dileriz.

STAR TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü önemli gelişmelere sahne olan Akrep'da heyecan giderek artıyor. Son bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Akrep 6. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Akrep 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.


 


Akrep 6. bölüm özeti

Ailesini Ferda’ya karşı korumak için elinden geleni yapan ve bu uğurda damadı Fikret’in eski sevgilisi Selma’dan bile medet uman Perihan Emgen, kendi silahıyla vurulup Selma’nın daha büyük bir tehdit haline gelmesine neden olmuştu. Çaresiz kalan Perihan Emgen, Selma tehlikesine karşı bu bölümde Ferda’dan yardım isteyecek. Ferda, Perihan’la birlikte kurduğu planı devreye sokar ve Selma’nın evine giderek ona yalvarır. Perihan ise Ferda’nın kızı yani kendi torunu olduğunu öğrendiği Ayşem’le yeniden buluşup ona iş teklif eder. Fikret, Perihan’ın telefonunun peşindedir. Telefonun bu kadar bahis konusu olması Merve’yi de şüphelendirir ancak Ferda, kızkardeşi Berna’nın cesedini Aras’a göle attırdığı anlara ait görüntüler konusunda önlemini almıştır. Merve’nin Şahin konusundaki uyarıları nedeniyle İpek’le arası açılır. Duru ve Aras cephesinde ise Duru’nun eski sevgilisi Hakan’ın gelişiyle soğuk rüzgarlar esmeye başlar. Ferda, Fikret’e karşı kurdukları plan doğrultusunda Şahin’i Sapanca’daki eve götürür ve Fikret ve Selma’nın sarmaş dolaş eve gelmesiyle kızılca kıyamet kopar. Şahin, babasını ve Selma’yı evden kovar. Ancak, Selma ve Fikret’in çok farklı bir planı vardır ve belki de Ferda’nın iki adım önüne geçmişlerdir…


STAR TV Akrep 6. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Akrep 6. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Akrep'in 6. bölümünü showtv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Akrep 7. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Akrep'in 7. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa showtv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.