Antalyaspor Alanyaspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle

Antalyaspor Alanyaspor maçı canlı izle | Bein Sports 1 canlı izle
Süper Lig'de cumartesi günü Antalya derbisi ile açılıyor. Son haftalara damga vuran Antalyaspor ile Alanyaspor kozlarını paylaşıyor. Kırmızı beyazlılar geçen hafta aldığı yenilgiyi telafi etmek, turuncu yeşilliler ise Trabzonspor ile arasındaki farkı maç fazlasıyla da olsa azaltmak istiyor. İki ekibin kıran kırana mücadelesine sahne olması beklenen ve büyük bir ilgiyle seyredilecek maçın yayın bilgileri de sabırsızlıkla araştırılıyor. Antalyaspor Alanyaspor maçı canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle altern

Süper Lig'de cumartesi günü Antalya derbisi ile açılıyor. Son haftalara damga vuran Antalyaspor ile Alanyaspor kozlarını paylaşıyor. Kırmızı beyazlılar geçen hafta aldığı yenilgiyi telafi etmek, turuncu yeşilliler ise Trabzonspor ile arasındaki farkı maç fazlasıyla da olsa azaltmak istiyor. İki ekibin kıran kırana mücadelesine sahne olması beklenen ve büyük bir ilgiyle seyredilecek maçın yayın bilgileri de sabırsızlıkla araştırılıyor. Antalyaspor Alanyaspor maçı canlı izle ve Bein Sports 1 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Antalyaspor Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in iki güçlü takımı arasında bugün oynanacak ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak 90 dakika saat 13:30'ta başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.

antalyaspor alanyaspor
 


 

Antalyaspor Alanyaspor maçı öncesi OPTA verileri

Süper Lig tarihinde Alanyaspor'u konuk ettiği beş maçın dördünü kazanan Antalyaspor (1M), tek yenilgisini gol atamadığı tek karşılaşmada geçen sezon aldı (0-2).
Antalyaspor ile oynadığı son iki Süper Lig maçını kazanan Alanyaspor, daha önceki sekiz karşılaşmada aynı sayıda galibiyet alabilmişti (1B 5M).
Son üç Süper Lig maçının ikisini kazanan Antalyaspor (1M), sezonun ilk 10 haftasında aynı sayıda galibiyet alabilmişti (3B 5M). Evinde oynadığı son karşılaşmada Altay'ı mağlup eden kırmızı-beyazlılar, bu sezon ilk kez üst üste iki iç saha galibiyeti almak için sahaya çıkıyor.
Bülent Korkmaz göreve geldikten sonra oynadığı 10 Süper Lig maçındaki tek yenilgisini son deplasman karşılaşmasında alan Alanyaspor (6G 3B), bu sezon üst üste iki dış saha mücadelesinden puansız ayrılmadı.
Süper Lig'de 2021/22 sezonunun geride kalan 13 haftalık bölümünde Trabzonspor'un (121 dakika) ardından en kısa süre skor dezavantajıyla oynayan takım olan Antalyaspor (172 dakika), aynı zamanda karşılaşmaları en uzun süre berabere devam eden ekip konumunda (730 dakika).
Bu sezon en fazla Süper Lig maçında ilk golü atan dört takımdan biri olan Alanyaspor (9; Hatayspor, Kayserispor ve Trabzonspor ile birlikte), bu dokuz karşılaşmayı da kaybetmedi (6G 3B). Antalyaspor ise şu ana kadar açılış golünü kalesinde gördüğü altı maçtan sadece 1 puan çıkarabildi (1B 5M).
Bu sezon Süper Lig maçlarının son 15 dakikalarında en fazla gol atan iki takımdan biri Alanyaspor (7; Fenerbahçe ile eşit), bu zaman diliminde en fazla gol yiyen ekip ise Antalyaspor (9).
Son iki Süper Lig maçında birer gol atan Antalyaspor forveti Paul Mukairu, daha önceki 35 karşılaşmada kaydettiği gol sayısını (3) yakalamak için sahaya çıkıyor.
Efecan Karaca, Alanyaspor forması giydiği son beş Süper Lig maçında takımının attığı 12 golün yarısına doğrudan katkı sağladı (1 gol & 5 asist).
Alanyaspor forması giyen Khouma Babacar'ın Süper Lig kariyerinde attığı gollerin %33'ünde ve son golde (vs Beşiktaş) asisti yapan oyuncu Efecan Karaca'ydı (3/9).


 

Antalyaspor Alanyaspor muhtemel kadrolar

ANTALYASPOR: Boffin, Bünyamin, Veysel, Kudriashov, Naldo, Mukairu, Poli, Doğukan, Amilton, Fredy

ALANYASPOR: Marafona, Juanfran, Awaziem, Mevlja, Tayfur, Umut, Fatih, Candieas, Emre, Davidson, Babacar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.