Arka Sokaklar 574. bölüm tek parça izle - 575. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 574. bölüm tek parça izle - 575. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal D'nin yıllara meydan okuyan dizisi Arka Sokaklar'da yeni sezon tüm hızıyla sürüyor. Selin'in bıçaklanmasından sonra Bahar'ın tuzağa düşürülmesi ekibin arasına bomba gibi düşer. Arif Müdür, yeğeni için İstanbul'a gelir ve Hakan'ın yakasına yapışır. Diğer yandan Selin ve Mesut'un mücadelesi devam etmektedir. Ekip ise Zafer'in peşindedir. Arka Sokaklar 574. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 575. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölümü bu akşam izleyicilerin karşısına çıkıyor. İstanbul sokakları kadar terörle mücadele konusunda da kararlılığını gösteren Rıza Baba ve ekibi yine Mesut'u kurtarmak adına iş başında. Bir önceki bölümde herkese veda eden Mesut'un izini bulan ekip, Servan'a gittiğini anlamıştı. Ancak roket atarlı bir pusuya düşen Mesut'un hayatından endişe edilmektedir. Gönderilen bir video ile herkes darmadağın olur ancak pes etmeye de niyetleri yoktur. Arka Sokaklar 574. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 575. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.
 


Arka Sokaklar 574. bölüm özeti

Bahar, Zafer’in evinin uzağında bir mevkii de baygın olarak bulunuyor! Arka Sokaklar 574. Bölüm 22 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Zafer’in peşine tek başına giden Bahar’dan haber alınamamaktadır. Bahar’a ulaşmak için her yol denenir. Herkes aranır. Emniyette gerilim devam etmektedir. Bu sırada Hüsnü Başkomisere bir telefon gelir. Bahar, Zafer’in evinin uzağında bir mevkii de baygın olarak bulunmuştur. Mesut ve Selin hemen olay yerine intikal edip Bahar’ı hastaneye götürürler. Bahar ciddi şekilde darp almış ve baygındır. Selin ambulanstadır. Sağlıkçılardan aldığı ilk bilgilerde hiç iç açıcı değildir.  Bahar’ın durumundan haberdar olan Arif müdür soluğu İstanbul’da alır. Yeğeni Bahar’ın başına gelenlerden Hakan’ı sorumlu tutar. Öfkesine engel olamaz, sert bir çıkış yapar. Selin’in sırt ağrıları nörinom rahatsızlığı nedeniyle devam etmektedir. Ağrılara dayanamadığı için Dr. Alize’nin verdiği ilaçları uyarılarına rağmen fazla içmektedir. Mesut uyarmaya, yardımcı olmaya çalışsa da, ağrıların dayanılmazlığı sebebiyle ona da çıkışır. Kaçak durumda olan Zafer “Amca” lakaplı Servet Karaca’ya ulaşmaya çalışmaktadır. Zafer’in tek çıkış yolu Servet amcadır. Servet, Zafer’den pek hoşlanmamaktadır. Zafer’e son bir iyilik yaparak yurt dışına kaçmasına yardım eder. Ancak ekibimiz son anda Zafer’i bulur. Şimdi Zafer ve Hakan karşı karşıyadır.


MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 574. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 574. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 574. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 575. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 575. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum