Arka Sokaklar 578. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle – 19 Şubat Cuma

Arka Sokaklar 578. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle – 19 Şubat Cuma
Yıllardır cuma akşamlarının klasiği olan ‘Arka Sokaklar’ dizisi yeni bölümü ile saat 20.00’de Kanal D ekranlarında olacak. Yeni bölümde; Mesut yine bir kumpasın kurbanı oluyor. Bu bölümde Rıza Baba ve ailesi bir tuzakla karşı karşıya kalacak.

Yeni bölümde; Pınar ve Ali bankadan gelen uygun araç kredisi fırsatını değerlendirip eski arabalarını satıp üzerine bir miktar kredi çekerek sıfır araba almaya karar verirler. Pınar inanılmaz mutludur. Bankaya gidip müşteri temsilcisi Pelin ile görüşüp gerekli belgeleri imzalar. Akabinde yeni arabalarını seçip almaya karar verirler. Çoluk çocuk herkes çok mutlu olur. Arabanın kaskosu da Rıza’nın hediyesidir.

RIZA BABA HEDEFTE

Ekibimiz kumar şebekesini çökertmenin peşindedir. Cemal ve Ezgi Seçkin’i takiptedir. Hakan ve Arda eş zamanlı olarak Seçkin’in adamı Edip’i paketler. Edip’in iş birliğiyle Cemal Erdem’in villasındaki kumar partisine sızar. Kumar şebekesini çökertmeye çalışırken içeriye giren Muzaffer herkese sürpriz olur. Ekip o an için baskından vazgeçip Muzaffer’i bitirmenin peşine düşer. Amca lakaplı Servet bu sırada boş durmaz. Rıza Baba ve ailesine çok pis bir tuzak kurar.

Ekip Gazi’nin yerinde bir arada toplanıp keyifli zaman geçirirken, savcı Fahri ve Maliye Bakanlığı Müfettişi Kemal üstat mekana gelir. Servet Karaca’nın mekanın da bulunan belgelerin içerisinde Ali, Pınar Akdoğan ortak hesabına Servet Karaca’ya bağlı hesaplardan 250.000 Euro tutarında para aktarıldığı tespit edilmiştir. Rıza, Ali ve Pınar gözaltına alınır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.