Arka Sokaklar 593. bölüm tek parça izle - 594. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 593. bölüm tek parça izle - 594. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Televizyon ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olarak yıllardır seyircilerinin karşısına çıkan Arka Sokaklar'da 593. bölümü ile televizyondaki yerini alıyor. Hüsnü'nün Zeliş için verdiği mücadele, Ali'nin Pınar ile barışma çabası ve Engin'in evine giren Aycan'ın ayarladığı kadının yanı sıra savcıya bela olan güvenlik şirketinin ekibe musallat olması heyecanı da artıracak. Arka Sokaklar 593. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 594. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı h

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar'ın yeni bölümü izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların rol almayı sürdürdüğü ve ele aldığı dosyalarla da gündeme damga vuran yapım yine ilgiyle seyredilecek. Rıza Baba ekibiyle birlikte yine suçluların peşinde koşuyor. Ancak asıl darbe damadından gelecek. Ali, bugüne kadar kendisine kötü zamanlar yaşatan eşine karşı şiddetini fiziksel olarak gösterince olanlar olacak. Evde kıyamet kopacak. Bundan sonrasının nasıl devam edeceği ve yaraların sarılma yöntemi merak konusu. Arka Sokaklar 593. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 594. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...


 

Arka Sokaklar 593. bölüm özeti

Ali'nin hayatı olumsuz bir şekilde devam ediyor! Arka Sokaklar 593. Bölüm 11 Haziran Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Ali, yaşananlarının ağırlığını sırtlamış bir şekilde sokaklarda yürümektedir. Ruh hali fazlasıyla kötüdür. Tekinsiz tiplerle münakaşa yaşaması üzerine bile bile dayak yer ve adeta kendini ölüme bırakır. Ekibimiz olayı öğrense de durum bir süre Rıza Baba’dan gizli tutulur. Pınar ve Ali çiftini bir araya getirmek için Hüsnü’nün kafasında bir şeyler vardır. Savcı Faruk’u zora sokacak olan silinen Hulki’nin ölümüne ilişkin görüntüler bulunmuştur. Planlanana göre, görüntüler bir an önce Savcı Faruk’un önüne konularak Zeliha’nın soruşturma dosyası kapatılmalıdır. Pelin ve Adem, kendilerini kurtarmak adına Kudret Mazı’nın işine yarayacak bilgileri adama ulaştırırlar. Bu bilgiler ışığında Kudret ve Ferhat, kanlı planlarını işleme koyarlar. Bu plandan sağ çıkamayan Kudret’in intikamını almak üzere Ferhat, Savcı Faruk’u markajına alır. Engin, Fatma’nın kocası Nihat’ı araştırmak üzere harekete geçer. Aycan ise, Fatma’dan Enginlerin yeni doğacak bebeğini kaçırması için talimat verir. Aycan iştahla bebeği beklemektedir. Tekin, yurt dışında ayağı olan bir dizi projesinden teklif alır. Zeliha’dan beklediği desteği görür ve beraber görüşme yapmaya giderler. Tekin, teklifin cazibesine ikna olur ve durumu Çoban ailesi ile paylaşır.



MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 593. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 593. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 593. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 594. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 594. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.