Aşk Mantık İntikam 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı

Aşk Mantık İntikam 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı
Yaz döneminin başlamasıyla birlikte birçok yapım izleyicilerin karşısına çıkmaya devam ediyor. Birçok dizinin ekranlarda yer almaya başlamasının ardından bir yapım daha seyircilerle buluşacak. FOX TV'de bugünden itibaren reyting mücadelesi verecek olan dizinin elde edeceği izlenme oranları da büyük önem taşıyor. Peki dizi izlendi mi, tutar mı? Aşk Mantık İntikam 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Yapımcılığını NO:9 PRODUCTIONS'ın yaptığı ve Murat Öztürk'ün yönettiği Aşk Mantık İntikam ilk bölümüyle ekranlara geliyor. Baş rollerinde Burcu Özberk, İlhan Şen, Buraj Yörük v Melisa Döngel'in yer aldığı diziden beklentiler büyük. Cuma günlerinde Son Yaz'ın yayınlandığı FOX TV'debu akşamdan itibaren zirve müücadelesi verecek yapımın alacağı izlenme oranları ve sıralama da geleceği yönünden belirleyici olacak. Peki, dizi izlendi mi tutar mı? Aşk Mantık İntikam dizisi 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde yer alıyor.

Aşk Mantık İntikam 1. bölüm özeti

Esra’nın hayatı o gün gördüğü bir gazete haberi ile alt üst olur. Bir yıl önce ayrıldığı eski kocası milyon dolarlık bir şirketin sahibi olmuştur ve artık çok yakışıklı ve karizmatik görünmektedir. Boşandıktan bir yıl sonra yolları tekrar kesişen Ozan ve Esra birbirlerine karşı hala öfke doludur. Esra kırılan gururunu onarmak için Ozan’ı tekrar kendisine aşık etmeye karar verir…

baht oyunu
 


 

Aşk Mantık İntikam oyuncu kadrosu

Başrollerinde İlhan Şen, Burcu Özberk, Burak Yörük ve Melisa Döngel'in yer aldığı dizide ayrıca Günay Karacaoğlu, Zeynep Kankonde, Süleyman Atanısev, Mehmet Korhan Fırat, Sevda Baş, Ceren Koç, Birgül Ulusoy, Tarık Şerbetçioğlu ve Mehmet Yılmaz gibi başarılı isimler de rol alıyor.

Aşk Mantık İntikam 1. bölüm reyting sonuçları

18 Haziran 2021 tarihinden itiabren FOX TV'de yayınlanacak olan Aşk Mantık İntikam cuma akşamlarında izleyicilerinin karşısına çıkacak. Kırmızı Oda ve Arka Sokaklar'ın yanı sıra Abrupa Şampiyonası maçları da dizinin izlenme oranlarını etkileyebilir. Ana haber bültenleri, reality programları ve daha birçok yapım sıralamada etken olacak. Reyting sonuçları 10.00-10.30 arasında açıklanmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.