Aşkın Tarifi 7. bölüm tek parça, full, Youtube izle | Kanal D Aşkın Tarifi som bölüm izle

Aşkın Tarifi 7. bölüm tek parça, full, Youtube izle | Kanal D Aşkın Tarifi som bölüm izle
Kanal D 'nin yaz döneminde izleyicilerin karşısına çıkan dizisi Aşkın Tarifi'nde yeni bir hafta daha başlıyor. Heyecanın kaldığı yerden devam ettiği günde yaşanacaklar da merakla bekleniyor ve gelecek hafta için sorgulamalar gerçekleştiriliyor. Aşkın Tarifi 7. bölüm tek parça, full, Youtube izle ve Kanal D Aşkın Tarifi som bölüm izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.

Pazartesi akşamlarının zirve sahibi Aşkın Tarifi'nin yeni bölümü izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların rol almayı sürdürdüğü ve ele aldığı dosyalarla da gündeme damga vuran yapım yine ilgiyle seyredilecek. Bundan sonrasının nasıl devam edeceği ve yaraların sarılma yöntemi merak konusu. Aşkın Tarifi 7. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Aşkın Tarifi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...


 

Aşkın Tarifi 7. bölüm özeti

Naz’ın, Fırat’ın bilgisayarında kendisiyle ilgili dosyayı görmesi, ikili arasındaki gerilimi iyice arttırır. Naz’ın Fırat’la ilgili hissettiği güvensizlik duygusu, daha da büyür. Fırat, dönülemez bir yola girdiğini düşünürken, yardımına yetişen sürpriz biri sayesinde, Naz’ın güvenini kazanmak için yeni bir yol bulur. Böylece, Taylan’ı da alt edebilecektir. Taylan da Fırat’a karşı boş durmaz. O da Feza’yı kendi safına çekerek, Fırat’tan habersiz, ona karşı bir atağa geçer. Taylan’ın Feza’yı kullanarak kurduğu plan, iki taraf arasındaki iplerin daha da gerilmesine sebep olacaktır. Üstelik Taylan’ın kariyerini tazelemek için yaptığı başka plan da yine Fırat’la yollarının kesişmesine sebep olur. Fırat’ın planındaki bir son dakika gelişmesi, Naz’la Fırat’ın arasını biraz da olsa yumuşatır. Ancak, Naz’ın Fırat hakkında öğreneceği bir bilgi, Naz’ın Fırat’a karşı olan duygularını tekrardan sorgulamasına neden olacaktır. Naz, her şeye rağmen Fırat’a güvenebilecek midir? Fırat’ı bekleyen sürpriz nedir? Aşkın Tarihi yeni bölümleri ile her Pazartesi Kanal D’de...



MERVE OFLAZ

 

Kanal D Aşkın Tarifi 7. bölüm full tek parça HD izle

Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Aşkın Tarifi 7. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Aşkın Tarifi'nin 7. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Aşkın Tarifi hande başak atıcı fotoğrafları

 

Aşkın Tarifi 8. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin yeni dizisi Aşkın Tarifi 8. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.